Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Adevăratul curaj 2010, online subtitrat in romana
  Adevăratul curaj 2010, online subtitrat in romana
Categorie :
Vizioneaza Online

True Grit 2010 (Adevăratul Curaj), film online DVDRip, subtitrat în Română

Mattie Ross (Hailee Steinfeld) explică faptul că tatăl ei a fost ucis de unul dintre proprii angajaţi, Tom Chaney (Josh Brolin), pe când ea avea doar 14 ani. În timp ce îşi plângea tatăl, Mattie îl chestionează pe şeriful local în legătură cu găsirea lui Chaney şi i se spune că a fugit împreună cu „Lucky” Ned Pepper şi gaşca lui pe teritoriul indian, unde şeriful nu are jurisdicţie. Ea îl întreabă apoi despre cine ar putea să meargă acolo pentru a-l găsi pe Chaney, iar din cele trei recomandări pe care le primeşte, Mattie alege să-l angajeze pe Rooster Cogburn (Jeff Bridges), despre care şeriful l-a descris ca fiind cel mai rău. Taciturnul cu un singur ochi Cogburn îi refuză oferta fetei crezând că nu are suficienţi bani pentru a-l angaja.

Ea strânge banii necesari după ce face o tranzacţie cu unul dintre oamenii cu care făcea afaceri tatăl ei, colonelul Stonehill. Între timp, un alt reprezentant al legii, LeBoeuf (Matt Damon), se află pe urmele lui Chaney pentru uciderea unui senator de stat din Texas. LeBoeuf propune să facă echipă cu Cogburn, care cunoaşte mai bine terenul unde se ascunde Chaney, dar Mattie refuză. Ea doreşte ca responsabilul pentru moartea tatălui ei să fie spânzurat în Arkansas pentru această crimă, nu în Texas, pentru uciderea senatorului. De asemenea, Mattie insistă să meargă şi ea cu Cogburn pentru a-l găsi pe Chaney, însă acesta pleacă mai târziu fără ea şi îl însoţeşte pe LeBoeuf.

După ce i s-a refuzat accesul pe un bac ce îi transporta pe Cogburn şi LeBoeuf, Mattie traversează râul pe spatele unui cal. LeBoeuf este scos din sărite de insistenţa fetei şi, după o altercaţie cu Cogburn, care a cedat şi acceptă s-o ia pe fată cu el, cei doi merg pe drumuri separate. Mai târziu, când urmăreau banda Pepper alături de care se presupune că Chaney călătoreşte, cei doi ajung la adăpostul a doi nelegiuiţi, Quincey şi Moon, pe care-i interoghează. În vreme ce Moon îi divulgă Cogburn ceea ce ştie, Quincey îl înjunghie mortal, iar Cogburn îl împuşcă.

Urmăreşte online filmul True Grit 2010 (Adevăratul Curaj), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)