Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Afternoon Delight 2013 online subtitrat
  Afternoon Delight 2013 online subtitrat
Categorie : ,
Vizioneaza Online

Afternoon Delight 2013 (O după-amiază minunată), film online HD, subtitrat în Română

Rachel (Kathryn Hahn) este o mamă care duce o viaţă nefericită, frustrată de rolul pe care-l are de-a fi o mamă casnică şi nu a mai făcut dragoste cu soţul ei, Jeff (Josh Radnor), de câteva luni. Ea merge la un terapeut pe nume Lenore (Jane Lynch), însă sfaturile pe care i le oferă aceasta nu îi sunt deloc de ajutor. Căutând ceva care să condimenteze un pic relaţia pe care o are cu soţul ei, Rachel şi Jeff merg la un club de striptease unde ea o remarcă pe McKenna (Juno Temple).

Jeff îi cumpără soţiei sale un dans în poală privat din partea lui McKenna; Rachel află faptul că tânăra dansatoare are doar 19 ani. Totuşi, nici această acţiune nu conduce la nimic intim între ea şi Jeff. Ducându-se să-şi cumpere ceva de băut, Rachel se întâlneşte din nou cu McKenna şi cele două ajung să se împrietenească şi să-şi bea cafeaua deseori împreună.

Într-o zi, Rachel descoperă că McKenna a fost dată afară din casa ei şi cum acum nu mai are unde sta, rămânănd în stradă, ea o invită să locuiască în imensa lor casă. Cu toate că Jeff nu este prea încântat de gestul făcut de soţia lui, Rachel simte că n-o poate da afară şi crede că o poate ajuta chiar să renunţe la cariera de dansatoare, însă curând ea descoperă că McKenna este, de fapt, şi o „ofertantă de sex” ce are clienţi pe care îi vizitează cu regularitate. Frustrată din cauza unui eveniment de la şcoală, Rachel îi cere lui McKenna s-o ia şi pe ea atunci când îşi vizitează un client şi îi priveşte pe cei doi făcând sex.

Urmărește online filmul Afternoon Delight 2013 (O după-amiază minunată), cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)