Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Anne of the Thousand Days (1969) - filme online hd subtitrat in romana
  Anne of the Thousand Days (1969) – filme online hd subtitrat in romana
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Anne of the Thousand Days (1969) – filme online hd subtitrat in romana

Filmul debutează în anul 1536, atunci când Henry VIII (Richard Burton) se gândeşte dacă să semneze sau nu mandatul de execuţie a celei de-a doua sa soţie, Anne Boleyn. Ulterior, evenimentele trec şi mai înapoi, iar întregul adevăr este dezvăluit. Începând în 1527, Henry are o problemă: el îşi mărturiseşte lipsa de satisfacţie soţiei sale, Catherine of Aragon (Irene Papas). El are o aventură discretă cu Mary Boleyn, una dintre fetele lui Sir Thomas Boleyn, însă regele se plictiseşte curând şi de ea.

La un bal, regele pune ochii pe sora în vârstă de doar 18 ani a lui Mary, Anne (Geneviève Bujold), care tocmai s-a întors de la studiile din Franţa. Ea este logodită cu fiul Contelui de Northumberland şi au primit recent permisiunea părinţilor să se căsătorească. Regele, însă, este captivat de frumuseţea lui Anne şi ordonă cardinalului să întrerupă logodna celor doi. Când află despre această decizie a regelui, Anne reacţionează furios.

Ea îi acuză pe cardinal şi pe rege că i-au distrus fericirea. Când Henry face o încercare de-a o seduce, Anne îi spune verde-n faţă ce părere are despre el, una deloc plăcută. Cu toate acestea, Henry o ia pe Anne cu el la regat, însă ea continuă să îl respingă. Totuşi, ea ajunge să fie cucerită de puterea pe care i-o oferă dragostea regelui pentru ea. Folosindu-se de această putere, ea îl subminează constant pe cardinalul Wolsey care o priveşte la început pe Anne doar că pe o simplă pasiune trecătoare a regelui.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)