Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Armored 2009, online subtitrat în Română
  Armored 2009, online subtitrat în Română
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Armored 2009 (Transport blindat), film online online DVDRip, subtitrat în Română

Ty Hackett (Columbus Short), un veteran al serviciului armat, este acum angajat la Eagle Shield security, parte a unei echipe care lucrează pe maşinile blindate ce transportă diverse lucruri de mare valoare, printre care şi bani. Într-un bar, după un atac în glumă asupra blindatei lor pus la cale de Ty, colegii lui de muncă discută despre atacurile precedente asupra blindatelor. În cadrul acestor discuţii se pomeneşte despre o ambuscadă în care a fost prins Ashcroft (Fred Ward), cel care îi supervizează pe ei acum, şi din care a ieşit drept singur supravieţuitor după ce a eliminat de unul singur 5 atacatori.

Această poveste este întrecută de una „mai bună” în care gardienii care transportau o sumă mare de bani în anul 1988 au renunţat de bună voie la ei pentru a nu fi ucis niciunul dintre gardieni; această lovitură s-a completat cu nicio victimă şi cu atacatorii scăpând cu banii. Hoţii nu au fost prinşi niciodată, iar echipa speculează că cei care au furat banii au fost, în realitate, chiar cei care trebuiau să-i transporte în siguranţă. Primind diverse scrisori prin care este înştiinţat că-şi va pierde casa dacă nu achită unele facturi, Ty se vede pus în situaţia de-a avea nevoie de bani în plus pentru a nu rămâne pe străzi.

În timp ce se gândea cum să facă rost de bani, el este abordat de naşul şi colegul de muncă Mike Cochrane (Matt Dillon) care-i propune să fure din banii pe care urmează să-i transporte, dar Ty refuză această ofertă. După ce fratele său mai mic risca să-i fie luat de sub îngrijire din cauza unor probleme şi după ce primeşte asigurări de la Mike că totul este sigur şi nimeni nu va fi rănit, Ty se alătură cu ceva ezitări loviturii.

Urmărește online filmul Armored 2009 (Transport blindat), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)