Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Băiatu’ tatii, online subtitrat in romana
  Băiatu’ tatii, online subtitrat in romana
Categorie :
Vizioneaza Online

That’s My Boy (Băiatu’ tatii), film online subtitrat în Română

Adolescentul Donny Berger îşi întâlneşte iubirea vieţii sale, dar problema este că femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. Povestea de dragoste dintre Donny şi profesoară merge mult mai departe, iar cei doi ajung în pat şi ea rămâne însărcinată. Cum era de aşteptat, povestea lor de dragoste se termină cum nu se poate mai prost – doamna McGarricle ajunge la închisoare, şi îl lasă pe Donny, în vârstă de 14 ani, să-l crească pe Todd, băieţelul născut din relaţia lor plină de pasiune.

Deşi Donny se străduie din răsputeri să fie un bun tată, sarcina îl depăşeşte şi eşuează. Acum, 30 de ani mai târziu, Todd este un investitor de succes şi lucrează pe Wall Street. Plecând de la tatăl său imediat ce avusese ocazia, Todd nu-l mai văzuse de ani de zile. Însă Donny are probleme cu Fiscul şi mari datorii, prin urmare se gândeşte că singura salvare poate veni de la fiul său, de la care să obţină banii şi să-şi plătească datoriile pentru a nu ajunge la închisoare.

Revederea dintre cei doi are loc chiar în ajunul nunţii lui Todd cu Jamie. Donny debarcă intempestiv, provocând stupoare şi dând peste cap toate pregătirile şi petrecerea de nuntă. Pentru Donny, aceasta ar putea fi o şansă de a se reconcilia cu fiul său, însă va fi oare el capabil să se comporte ca un adevărat tată?

 

Urmăreşte online filmul That’s My Boy (Băiatu’ tatii), subtitrat în Română şi calitate DVDRip.

Server 1

SERVER 2

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)