Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Barfuss (2005) Film Online Subtitrat HD
  Barfuss (2005) Film Online Subtitrat HD
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Barfuss film online subtitrat hd este despre Viaţa lui Nick Keller (Til Schweiger) abia dacă poate fi numită una bine organizată. El trece dintr-un loc de muncă temporar către altul şi are probleme foarte serioase cu Heinrich, bogatul şi influentul său tată vitreg, dar şi cu fratele lui Viktor. Cel mai recent loc de muncă al lui este cel de îngrijitor la un spital de boli mintale, iar acolo are parte de un incident ce are toate şansele să-i schimbe viaţa. El împiedică o pacientă desculţă pe nume Leila (Johanna Wokalek) să se sinucidă chiar înainte de-a fi concediat.

La rândul ei, Leila are şi ea o poveste de viaţă foarte complexă. Primii nouăsprezece ani din viata ei a fost practic sechestrată la domiciliu de către mama sa. După moartea acesteia, ea a ajuns să fie internată în clinică, însă îşi doreşte cu disperare să plece şi să vadă lumea. Cu toate acestea, din punct de vedere emoţional, Leila încă se comportă precum un copil. De exemplu, ea ia de bun tot ce i se spune şi urăşte contactul fizic cu alte persoane.

Consecinţa neaşteptată a salvării Leilei de la moarte este aceea că femeia se ţine după salvatorul ei, îmbrăcată în cămaşă de noapte şi desculţă, apărând la uşa lui în noaptea respectivă. După ce Leila refuză cu încăpăţânare să se întoarcă la clinică, ea şi Nick pleacă amândoi într-o excursie pentru a participa la nunta fratelui lui Nick ce se însoară cu fosta lui iubită. În timpul excursiei, relaţia dintre cei doi se adânceşte în mod semnificativ.

Urmăreşte online filmul Barfuss 2005 (Desculţ, nebun şi-ndrăgostit), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)