Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Beyond the Reach (2014) Online Subtitrat
  Beyond the Reach (2014) Online Subtitrat
Categorie :
Vizioneaza Online

Beyond the Reach 2014 Online Subtitrat

Datorita faptului ca am tot primit mesaje sa adaugam beyond the reach online subtitrat, iata-l aici la noi pe site in hd!

Beyond the Reach este un film american thriller din anul 2014 care a fost regizat de Jean-Baptiste Léonetti după un scenariu scris de Stephen Susco. Filmul este bazat pe romanul „Deathwatch” publicat în anul 1972 de către scriitorul Robb White. Rolurile centrale din acest film au fost atribuite lui Michael Douglas, Jeremy Irvine şi Ronny Cox. Premiera a avut loc în data de 17 aprilie, 2015. Beyond the Reach a fost primit cu recenzii mai degrabă nefavorabile, însă majoritatea criticilor au apreciat prestaţia foarte bună a lui Michael Douglas.

Michael Douglas îl personifică pe Madec, un braconier arogant care ajunge să-l vâneze pe Ben (Jeremy Irvine), un tânăr drumeţ, prin Deşertul Mojave. El provine din Los Angeles şi nu are nici cea mai vagă idee despre cum să se descurce prin împrejurimi, motiv pentru care îl angajează pe Ben, un tânăr din clasa muncitoare cu principii şi facturi de plătit. Scepticismul lui Ben se mai domoleşte atunci când Madec încearcă să mituiască şi să-şi cumpere accesul într-un club de vânătoare privat, iar apoi îl angajează pe el să-l ducă acolo.

Din păcate pentru Ben, ceea ce părea să fie nişte bani câştigaţi uşor se transformă imediat într-o lupă pentru supravieţuire atunci când Madec împuşcă mortal fără să realizeze un om. Cum Ben este singurul martor care-l poate înfunda, Madec încearcă mai întâi să-i ofere bani pentru a-l ajuta să muşamalizeze incidentul, însă principiile morale pe care le are Ben nu-l lasă să facă asta. Rămas fără alternativă, Madec recurge la un gest extrem şi încearcă să-l omoare pe Ben.

Echipa noastra va invita sa urmariti la calitate buna, Beyond the Reach Online Subtitrat !

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)