Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Casanova 2005 Online Subtitrat in Română
  Casanova 2005 Online Subtitrat in Română
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Casanova 2005, film online HD, subtitrat în Română

O femeie înlăcrimată îşi lasă băiatul (Eugene Simon) să locuiască alături de bunica lui şi îi promite acestuia că se va întoarce după el într-o bună zi. Câţiva ani mai târziu, în 1753, în Veneţia, Casanova (Heath Ledger) este faimos pentru succesul pe care îl are la cucerirea femeilor, aventurile sale fiind reprezentate în teatrele de marionete din întregul oraş. The Dodge, conducătorul oraşului, este înţelegător cu Casanova, însă nu poate fi prea indulgent ca să evite problemele cu biserica.

El îl avertizează pe Casanova că va trebui să se căsătorească în curând sau va fi exilat din oraş. Casanova se îndrăgosteşte apoi de Francesca (Sienna Miller), care scrie cărţi feministe ilegale sub pseudonimul unui bărbat, Bernardo Guardi, şi se luptă pentru drepturile femeilor având numele de Dr. Giordano de Padua. Mama ei (Lena Olin) o îndeamnă să se mărite cu Paprizzio (Oliver Platt), un bărbat bogat din Genoa pe care, însă, Francesca nu l-a văzut niciodată la faţă.

Atunci când Paprizzio soseşte în Veneţia, Casanova îl minte pe acesta şi îi spune că hotelul pe care l-a rezervat este închis, aşa că îl convinge să locuiască în casa lui. Casanova, de asemenea, îl minte spunându-i că pseudonimul lui este Bernardo Guardi. În timp ce Paprizzio se află acasă la Casanova şi se pregăteşte să o viziteze pe Francesca, Casanova la rândul său se duce la ea şi se pretinde a fi Paprizzio. În timpul Carnavalului Veneţian, Casanova îşi mărturiseşte adevărata identitate Francescăi, iar aceasta se enervează foarte tare. El este arestat de Inchiziţia Veneţiană deoarece a încălcat moralitatea sexuală.

Urmăreşte online filmul Casanova 2005, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)