Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Chocolat - Ciocolata cu dragoste, online subtitrat in Romana
  Chocolat – Ciocolata cu dragoste, online subtitrat in Romana
Categorie : ,
Vizioneaza Online

Vianne Rocher (Juliette Binoche), o expertă în ciocolată, călătoreşte prin Europa împreună cu fiica ei, Anouk (Victorie Thivisol). La 15 ani după război, ele ajung într-un sat francez liniştit care aderă foarte tare la tradiţii şi este condus de primarul Comte de Reynaud (Alfred Molina). Pe măsură ce sătenii încep să se pregătească de postul Paştelui, Vianne îşi deschide un magazin de ciocolată spre nemulţumirea lui Reynaud. Vianne se îmbraca mult mai colorat decât celelalte femei, este atee şi are un copil ilegitim.

Din aceste motive, ea nu se integrează prea bine printre ceilalţi săteni, însă chiar şi aşa este foarte optimistă în ceea ce priveşte succesul afacerii sale. Felul ei prietenos de-a fi şi atracţia pe care o emana începe să câştige sufletele sătenilor unul câte unul şi îl face pe Reynaud să o admonesteze deschis pentru că ispiteşte oamenii într-un moment de abstinenţa şi autonegare. El nu vrea să recunoască faptul că a fost părăsit de soţie şi chiar dacă este interesat romantic de Caroline, nu vrea să dea curs sentimentelor.

Una dintre primele persoane care cad sub „vraja” lui Vianne şi a produselor sale ete Armande (Judi Dench), excentrică bătrâna proprietara a clădirii în care locuieşte ea. Aceasta este supărată că fiica ei Caroline (Carrie-Anne Moss) nu o lasa să îşi vadă nepotul deoarece crede că Armande este o influenţă negativă pentru el. Vianne aranjează ca Armande să îşi vadă nepotul la cofetăria ei şi aceştia dezvolta o legătură puternică. Caroline îi mărturiseşte ulterior lui Vianne faptul că Armande suferă de diabet şi că nu ar trebui să o mai lase să consume ciocolată.

Urmăreşte online filmul Chocolat – Ciocolată cu dragoste 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)