Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Chronicles of Narnia 1 (2005) online subtitrat
  The Chronicles of Narnia 1 (2005) online subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

The Chronicles of Narnia 1 (2005) online subtitrat este un film într-o suburbie a Londrei, patru fraţi (Peter, Susan, Edmund şi Lucy) sunt puşi în pericol de un atac cu bombe venit din partea germanilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Ei sunt apoi evacuaţi la casa de la ţară a profesorului Digory Kirke. Pe când aceştia se joacă de-a v-aţi ascunselea, Lucy descoperă un dulap misterios şi când intră în el, ea ajunge într-o lume de basm denumită drept Narnia.

Văzând un felinar, Lucy se întâlneşte cu Mr. Tumnus, care-i povesteşte despre lumea în care tocmai a pătruns şi o invită la el acasă. După aceea, el îi spune fetiţei că Jadis, vrăjitoarea albă, a blestemat Narnia şi de o sută de ani în această lume este doar iarnă. Orice om care pătrunde în acest tărâm trebuie dus la ea, însă Mr. Tumnus nu poate s-o răpească pe fetiţă şi preferă s-o trimită acasă. Când se întoarce la casa profesorului, în timpul real aproape că nici n-a lipsit vreun pic, iar fraţii ei nu cred nimic din ce spune, mai ales că atunci când verifică dulapul acesta pare unul banal.

Într-o noapte, Edmund o urmăreşte pe Lucy în dulap, intrând şi el în Narnia, iar atunci când o caută pe sora lui, se întâlneşte cu vrăjitoarea albă care susţine că este regina Narniei. Ea îi oferă anumite lucruri şi îi promite că va putea deveni rege dacă îşi aduce fraţii în castelul ei. Pe când pleacă vrăjitoarea, Edmund şi Lucy se întâlnesc din nou şi se întorc acasă. Lucy le spune celorlalţi doi fraţi ce s-a întâmplat, dar din păcate Edmund alege să mintă şi iarăşi nu este crezută.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)