Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Chronicles of Narnia 2 (2008) online subtitrat hd
  The Chronicles of Narnia 2 (2008) online subtitrat hd
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian 2008 (Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian), film online DVDRip, subtitrat în Română

La 1300 de ani în Narnia de după plecarea fraţilor Pevensie, Caspian, un prinţ Temarin şi moştenitorul de drept al tronului, este informat de mentorul său, Doctor Cornelius, că unchiul lui, Miraz, pune la cale să-l omoare şi să preia el conducerea regatului. Cornelius îi oferă cornul antic magic al Reginei Susan şi îl instruieşte să sufle în el doar atunci când va avea cea mai mare nevoie. Caspain pleacă în pădure unde se întâlneşte cu doi gnomi narniei, Trumpkin şi Nikabrik, dar şi cu un bursuc vorbitor, Trufflehunter, şi suflă în corn pentru ajutor.

Între timp, în Anglia vremurilor noastre a trecut doar un singur an de la întoarcerea copiilor din Narnia. În timp ce aceştia sunt în gară şi aşteaptă un tren, totul în jurul lor începe să colapseze şi ei sunt transportaţi în mod magic în Narnia. La început, ei sunt mai mult decât încântaţi, însă curând realizează cât de mult timp a trecut de la ultima lor vizită şi câte lucruri s-au schimbat, printre care transfomarea Castelului Cair într-o ruină.

În Castelul Telmarine, lorzii consiliului află că Prinţul Caspian a dispărut, iar Miraz, folosindu-l pe Trumpkin, care a fost capturat, îi convinge pe aceştia să atace Narnienii pentru a-l recupera pe Caspian – complotând în acelaşi timp să-l ucidă el cu mâna lui. Lordul Sopespian intuieşte că Miraz are planuri ascunse şi discută pe această temă împreună cu aliatul său, Generalul Glozelle. Pe parcurs, Lucy are viziuni de scurtă durată cu Aslan şi încearcă să-i convingă pe ceilalţi că l-a văzut, însă nu reuşeşte să-l convingă decât pe Edmund.

Urmăreşte online filmul The Chronicles of Narnia: Prince Caspian 2008 (Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
server 1

server 2

server 3

server 4

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)