Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Concussion 2015 Online Subtitrat
  Concussion 2015 Online Subtitrat
Categorie : ,
Vizioneaza Online

Concussion – Trauma 2015, film online HD, subtitrat în Română

În anul 2002, fostul echipier al echipei de fotbal american Pittsburgh Steelers, Mike Webster, este găsit mort în propria lui maşină. Dr. Bennet Omalu (Will Smith), un medic legist cu sediul în Allegheny County, Pennsylvania, este desemnat sa se ocupe de autopsia lui Webster şi descoperă că acesta are daune cerebrale severe. El ajunge în cele din urmă la concluzia că Webster a murit din cauza unei boli pe care o defineşte drept encefalopatie traumatică cronică (CTE) şi aceasta survine ca urmare a multiplelor lovituri la cap.

Cu ajutorul unui fost doctor al echipei Steelers, Julian Bailes (Alec Baldwin), al unui coleg neurolog pe nume Steven T. DeKosky (Eddie Marsan) şi al legistului local Cyril Wecht (Albert Brooks), Omalu publică o lucrare cu privire la descoperirile pe care le-a făcut, însă acestea sunt la început respinse de către cei din NFL (Liga Profesionistă de Fotbal) deoarece pune în pericol tot ce înseamnă fotbalul american şi modul în care se ţine cont de siguranţa fotbaliştilor.

Pe parcursul următorilor câţiva ani, Omalu descoperă că alţi trei foşti jucători din NFL care au murit, Terry Long, Justin Strzelczyk şi Andre Waters, au prezentat simptome similare cu cele ale lui Webster. El reuşeşte în cele din urma să-l convingă pe nou-numitul comisar NFL Roger Goodell (Luke Wilson) să prezinte descoperirile sale în faţa unui comitet referitor la siguraţa jucătorilor. În ciuda tuturor dovezilor prezentate, cei din NFL continuă să nu-l ia în seamă pe Omalu; ba nici măcar nu îi permit să intre în sală pentru a ţine prezentarea, obligându-l pe Bailes să o facă în locul său. Ulterior, asupra lui Omalu se fac presiuni să renunţe la prezentarea ideilor sale.

Urmăreşte online filmul Concussion – Trauma 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)