Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Dead End - Drum închis 2003, online subtitrat in Romana
  Dead End – Drum închis 2003, online subtitrat in Romana
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

În drumul său spre masa de Crăciun la soacra lui acasă, Frank Harrington (Ray Wise) conduce pe un drum necunoscut împreună cu familia lui şi adoarme, fiind aproape de-a intra în coliziune cu o altă maşină de pe contrasens. În mod miraculos, nimeni nu este rănit şi cealaltă maşină este de negăsit. Înapoi pe drum, Frank vede în pădurea înconjurătoare o femeie în alb (Amber Smith) cu un bebeluş în braţe. El se întoarce, însă nu mai vede pe nimeni acolo.

Cu toate acestea, când încă se uită prin jur, Femeia în Alb apare la parbrizul său. El o întreabă dacă se simte bine deoarece pare să fie în stare de şoc şi are o rană pe frunte. El îi cere lui Brad (Billy Asher) să verifice dacă îşi poate folosi telefonul mobil pentru a suna la urgenţe, însă în zona în care se află ei nu există semnal. Frank o invită pe femeie să urce în maşina lor deoarece au observat o cabană în apropiere.

Ceilalţi membri ai familiei din maşină încearcă să discute cu femeia, dar aceasta nu le răspunde şi ei presupun că se află încă în starea de şoc. Frank se opreşte apoi la o cabană din apropiere. Richard (Mick Cain) pleacă în pădurea din apropiere, iar alţi doi oameni se duc să vadă cabana, lăsându-l pe Brad singur cu femeia în maşină. Ea începe să îi vorbească lui Brad, mărturisindu-i acestuia că bebeluşul ei este mort. Brad strigă, iar Frank şi Laura se întorc la maşină descoperind că atât Brad cât şi femeia au dispărut.

Urmăreşte online filmul Dead End – Drum închis 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)