Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Devoratorul de Păcate 2003, online subtitrat
  Devoratorul de Păcate 2003, online subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

The Order 2003 (Devoratorul de Păcate), film online HD, subtitrat în Română

Premisa filmului este aceea că mai există o cale de-a ajunge în rai în afara aderării la Biserica Romano Catolică. Un Devorator de Păcate secular poate înlătura orice urmă de păcat din suflet, indiferent cât de mare ar fi el, exact cu puţin timp înainte de moarte. Sufletul purificat poate apoi să acceadă în Rai. Biserica, însă, consideră acest lucru drept o erezie. Alex Bernier (Heath Ledger) este un preot deziluzionat, membru a unui ordin religios fictiv a cărui specializare este aceea de-a lupta cu demonii şi alte creaturi demonice.

Părintele Dominic, liderul ordinului religios, şi-a pierdut viaţa la Roma în nişte circumstanţe suspecte, iar Alex pleacă din America pentru a investiga. În Roma, Alex vizitează morga şi vede nişte semne stranii pe trupul neînsufleţit al lui Dominic. După aceea, el ajunge să găsească o carte care explică faptul că acele semne sunt cele ale Devoratorului de Păcate. El se îndreaptă spre Vatican unde un oficial îi spune că Devoratorul de Păcate nu există şi că Dominic ar putea să nu fie îngropat pe tărâmul sfânt deoarece a fost excomunicat din cauza credinţelor sale.

Pe de altă parte, Mara Williams, o artistă pe care Alex a exorcizat-o, evadează din spitalul de boli mintale unde fusese internată şi se duce la biserica lui Alex din America pentru a-l avertiza că ea simte că i se va întâmpla ceva teribil. Cardinalul Driscoll, favorit să devină următorul Papă, soseşte la rândul său din America la Roma şi îi oferă lui Alex un pumnal special. Conform unui fragment de pergament pe care Alex l-a găsit printre cărţile lui Dominic, pumnalul ar trebui introdus în Devoratorul de Păcate în timp ce recită un text în Aramaică.

Urmăreşte online filmul The Order 2003 (Devoratorul de Păcate), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)