Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Dirty Girl 2010 film online subtitrat
  Dirty Girl 2010 film online subtitrat
Categorie : ,
Vizioneaza Online

1987 Oklahoma: Danielle Edmondston (Juno Temple) este o studentă de liceu tulburată, dar promiscuă. Ea se ceartă cu mama ei, Sue-Ann (Milla Jovovich), care este pe cale să se mărite cu un mormon pe nume Ray (William H. Macy), iar în acest întreg haos ea ajunge să se împrietenească cu Clarke Walters (Jeremy Dozier), un homosexual timid care îi este coleg de clasă. Cei doi pleacă în maşina homofobului tată al lui Clarke, Joseph (Dwight Yoakam), şi se duc într-o excursie în Fresno.

Acolo, Danielle speră să îşi întâlnească tatăl biologic, Danny Briggs, însă ei sunt urmăriţi de Sue-Ann şi de mama lui Clarke, Peggy (Mary Steenburgen). Joseph da buzna în casa lui Danielle pentru a-l găsi pe Clarke, însă observă că întreaga familie este plecată în vacanţă, nu doar ea. Joseph este apoi arestat pentru că a pătruns în casă. El o sună pe Peggy să vină să îl scoată de la puşcărie, însă aceasta refuză să îl ajute pentru a nu-l mai teroriza pe Clarke din cauza orientării sale sexuale.

Pe parcurs, Danielle şi Clarke iau cu maşina un drumeţ pe nume Joel (Nicholas D’Agosto). După ce se opresc pentru a se odihni, Clarke şi drumeţul se culcă împreună, însă a doua zi dimineaţă acesta pleacă fără a spune nimic şi îl lasă pe Clarke cu inima frântă, iar el dă vina pe Danielle pentru plecarea lui Joel. Cei doi pleacă din nou la drum, însă după o vreme maşina se strică şi sunt nevoiţi să îşi continue călătoria pe jos.

Urmăreşte online filmul Dirty Girl 2010, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)