Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Easy Virtue – Secrete din trecut, filme online subtitrat în Română
  Easy Virtue – Secrete din trecut, filme online subtitrat în Română
Categorie : ,
Vizioneaza Online

colin firth,easy virtue,easy virtue film online,easy virtue online subtitrat,jessica biel,secrete din trecut,secrete din trecut film online,secrete din trecut online subtitrat, Filme Online Subtitrate in Romana.

Larita (Jessica Biel), o văduvă americancă superbă şi pilot de curse priceput, se întâlneşte cu tânărul John Whittaker (Ben Barnes) în Monaco. Ei se căsătoresc şi apoi Ben îşi duce mireasa să îi cunoască familia ce conduce o fermă de şapte generaţii. Acolo, ea îşi cunoaşte soacra acră pe nume Veronica (Kristin Scott Thomas) şi socrul posac Jim (Colin Firth). Deja predispusă în a-şi displăcea nora, Veronica este şi mai dezamăgită să afle că este o americancă.

Mai rău de atât, Larita o întâlneşte şi pe vecina şi fosta iubită a lui John, Sarah Hurst (Charlotte Riley), care este bucuroasă de căsătoria lor. Larita îşi păstrează calmul în faţa urii noii sale soacre, fiind chiar atât de îndrăzneaţă cât să dezvăluie faptul că a mai fost căsătorită o dată. Timpul trece şi, spre dezamăgirea ei, John nu este deloc dornic să plece din vila părintească pentru a-şi găsi ei doi o casă doar a lor în altă parte unde să trăiască împreună şi să-şi facă o familie.

Larita este plictisită şi nefericită cu viaţa de la ţară şi urăşte sporturile sângeroase precum vânătoarea şi cam toate celelalte activităţi de divertisment pe care par să le aprecieze ceilalţi britanici. În ciuda tuturor acestor neplăceri, ea încearcă să se apropie de soacra ei, însă Veronica refuză să o accepte şi îi respinge orice tentativă de-a aduce vreo tradiţie americană în familia lor. Paie pe foc pune şi sora mai mică a lui John, Hilda (Kimberley Nixon), care îi place de fratele lui Sarah, Philip (Christian Brassington), însă acesta nu are ochi decât pentru Larita.

Urmăreşte online filmul Easy Virtue – Secrete din trecut (2008), cu subtitrare în Română şi calitate HD.
server 1

server 2

server 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)