Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Elite Squad – Trupa de Elită 2007 Online Subtitrat in Romana
  Elite Squad – Trupa de Elită 2007 Online Subtitrat in Romana
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Elite Squad / Tropa de Elite 2007 (Trupa de Elită), film online HD, subtitrat în Română

Căpitanul Roberto Nascimento (Wagner Moura) face o scurtă introducere despre cum poliţia şi traficanţii de droguri din Rio de Janeiro cooperează în anii ’90. În anul 1997, în plină desfăşurare a evenimentelor, Căpitanul Oliveira (Marcelo Valle) şi colegii lui conduc prin Morro da Babilônia către anumite locuri în care ştiu că se consumă droguri. Nascimento şi ceilalţi colegi sunt şi ei pe drumîn maşina lor blindată. Între timp, poliţiştii începători André Matias (André Ramiro) şi Neto Gouveia (Caio Junqueira) se află şi ei prin zonă, fără a şti ce îi aşteaptă.

Ajunşi la destinaţie, Neto observă o echipă de poliţişti care se duce să se întâlnească acolo cu nişte traficanţi, iar Neto împuşcă unul dintre ei, provocând un schimb de focuri violent deoarece nimeni nu ştie de unde a venit glonţul. Neto şi Matias sunt amândoi poliţişti oneşti şi încearcă să stea departe de corupţie, dar sunt dezamăgiţi de superiorii lor care lucrează mână-n mână cu infractorii.

Petrecând timpul cu superiorul său, Căpitanul Fabio (Milhem Cortaz), Neto află despre schema corupţiei adoptată de poliţişti – aceasta constă în mare parte în luarea unei anumite sume de bani de la micii întreprinzători pentru a patrula prin faţa localurilor şi a menţine ordinea şi siguranţa. O altă schemă, pe care o află Matias, este relocarea cadavrelor către alte zone de luptă pentru ca statistica infracţionalităţii să scadă într-o parte şi să crească artificial în cealaltă. Dorind să strângă bani în folosul departamentului de poliţie, Neto vine cu un plan de-a fura mita pe care o colectează periodic Oliveira de la traficanţii de droguri şi le cere lui Matias şi Fabio să-l ajute.

Urmăreşte online filmul Elite Squad / Tropa de Elite 2007 (Trupa de Elită), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)