Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Eu când vreau să fluier, fluier (2010) Online Subtitrat
  Eu când vreau să fluier, fluier (2010) Online Subtitrat
Categorie : ,
Vizioneaza Online

Eu când vreau să fluier, fluier (If I want to whistle, I whistle) film românesc DVDRip

Silviu şi-a ispăşit o sentinţă de patru ani de închisoare, iar cu câteva zile înainte de eliberare fratele lui mai mic îl vizitează şi îi spune că maică-sa a venit acasă din Italia, acolo unde munceşte, şi vrea să-l ia şi pe el acolo. Puştiul îi spune că a venit singur cu autobuzul, dar când îl conduce până la gard, Silviu vede că l-a minţit şi că, de fapt, a fost adus de maică-sa cu maşina. Cum prizonierii nu au voie să se apropie de gard, un gardian vrea să-l îndepărteze, dar acesta se împotriveşte. Directorul închisorii se dovedeşte a fi înţelegător şi nu depune plângere, iar eliberarea sa nu este pusă în pericol.

Folosind pe şest un telefon mobil al unui alt prizonier, Silviu o sună pe maică-sa şi îi cere să-l viziteze de urgenţă. Aceasta se conformează şi îi spune că, dacă vrea, poate veni şi el în Italia, alături de ea şi fratele lui, după ce va fi eliberat. El însă o urăşte foarte tare pentru că i-a abandonat în trecut, de fiecare dată când îşi găsea un alt iubit, şi o acuză că ar fi prostituată şi că nu vrea să meargă cu ea în Italia.

Între timp, Silviu o întâlneşte pe Ana, o studentă la psihologie, care îi cere să completeze un chestionar. Pe de-o parte el o îndrăgeşte pe fată, dar pe de altă parte o prinde şi ameninţă că o va ucide cu un ciob de sticlă, dacă nu apare mama lui. Când mama lui ajunge acolo, ameninţă c-o va ucide pe fată şi apoi se va sinucide dacă îl va lua pe frate-su în Italia.

Urmăreşte online filmul românesc Eu când vreau să fluier, fluier (If I want to whistle, I whistle), la calitate DVDRip.


SERVER 2

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)