Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Fast and Furious 7 HD Online Subtitrat
  Fast and Furious 7 HD Online Subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Încă de la inceputul lunii noiembrie, când s-a făcut anunţul că astăzi va apărea primului trailer oficial pentru Fast and Furious 7, tot internetul devorator de filme vuieşte în aşteptarea lui. S-a vorbit enorm de mult despre acest film, mai ales din cauza problemelor şi întârzierilor cauzate de tragica moarte a lui Paul Walker de anul trecut, iar acum, iată, avem primul trailer şi o dată de lansare fixată pentru 3 aprilie 2015. Chiar şi fără tragedia de anul trecut, Furious 7 oricum stârnise un interes imens datorită prezenţei în distribuţie, în rol de villain, a lui Jason Statham, unul dintre cei mai apreciaţi actori de acţiune la ora actuală.Fast and Furious 7 poster filmDupă părerea mea, acesta este un film de un miliard de dolari încasări la box office şi fac această afirmaţie ţinând cont de cele 788 de milioane pe care le-a adunat Fast 6 şi de dispariţia unuia dintre pilonii principali ai acestei serii. Cu siguranţă oamenii se vor duce la cinematograf şi cu gândul de a-l mai vedea pentru ultima oară pe Paul Walker în acţiune şi o curiozitate de-a vedea cum s-au descurcat cu înlocuirea lui pentru ultimele cadre rămase de filmat. Cu toate că îmi place mult seria Fast and Furious, mi-aş dori ca această parte să fie ultima din serie pentru că nu are rost să se continue fără Walker. Ramaneti alaturi de noi pentru a vedea filmul FAST AND FURIOS 7 filmat direct din cinematograf. Aparitie orientativa: 10 FEBRUARIE 2015 Momentan va punem la dispozitie FAST AND FURIOS 6 Fast and Furious 6 – 2013 este de departe cel mai bun film de seria sa !
Descriere:
De când Dom (Vin Diesel) şi Brian (Paul Walker) au dat lovitura de la Rio împotriva imperiului condus de un escroc de talie internaţioanlă, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii noştri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru că nu se pot întoarce acasă ca să trăiască liniştiţi din acei bani, sunt acum nemulţumiţi şi simt că le lispeşte ceva.
Hobbs (Dwayne Johnson) a pus ochii pe o grupare formată din şoferi ucigaşi-mercenari care răspândesc teroarea prin 12 oraşe ale lumii, condusă de un geniu diabolic (Luke Evans), a cărui mână dreaptă este nimeni alta decât cea care a fost iubirea lui Dom, şi pe care acum o crede moartă – Letty (Michelle Rodriguez). Singura modalitate ca să-i oprească e să fie mai tari decât ei, aşa că Hobbs îi cere lui Dom să-şi strângă echipa la Londra. Plata? Să fie iertaţi, ca să poată să se întoarcă şi ei liniştiţi acasă ca să se reunească cu familiile lor.


Server 2

Server 3

Server 4

Server 5

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)