Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Final Destination 3 (2006) online subtitrat
  Final Destination 3 (2006) online subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Final Destination 3 (2006) online subtitrat este despre Wendy Christensen, o studentă în ultimul an şi fotografă merge la un parc de distracţii alături de iubitul ei, Jason Wise, cea mai bună prietenă a ei, Carrie Dreyer, şi iubitul lui Carrie, Kevin Fischer. În timp ce se urcă în caruselul Devil’s Flight, Wendy are o premoniţie că acesta se va defecta şi cei aflaţi la bord vor fi ucişi. Când evenimentele din premoniţia ei încep să se repete în realitate, ea intră în panică şi încearcă să împiedice acel carusel din a porni. Wendy şi alte câteva persoane pleacă de la carusel, sau sunt forţate să plece, iar la câteva momente după aceea caruselul se prăbuşeşte, ucigându-i pe toţi cei care au rămas acolo, inclusiv Carrie şi Jason.

După aceea, Kevin îi spune lui Wendy despre evenimentele petrecute în primele două filme, în special despre explozia avionului de pe ruta 180, şi despre cum supravieţuitorii acelor accidente tragice şi-au găsit sfârşitul la scurtă vreme după aceea. Wendy respinge teoria lui Kevin, crezând că face mişto de ea. Mai târziu, Ashley şi Ashlyn, două dintre fetele care au coborât alături de ei din carusel, sunt ucise în condiţii groaznice, arse de vii. Crezând apoi că moartea se află pe urmele lor, Wendy şi Kevin pornesc să-i avertizeze şi salveze pe ceilalţi supravieţuitori, folosindu-se de fotografii realizate înainte de accident şi pe care le consideră a fi nişte semne.

Frankie, un alt supravieţuitor, moare în faţa lor, iar a doua zi, când se duc să avertizeze o altă persoană de cele petrecute, aceasta nu crede o iotă din ce i se spune şi moare la scurtă vreme după aceea. În cele din urmă, Wendy realizează că şi sora ei, Julie, se afla în ziua aceea la carusel şi se grăbeşte să ajungă la ea pentru a o salva. De asemenea, ei se gândesc la teoria conform căreia dacă salvează următoarea persoană pe care doreşte moartea s-o ia, ar putea să-i dea planurile peste cap şi să întrerupă acest şir.

Urmăreşte online filmul Final Destination 3 2006 (Destinaţie finală 3), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)