Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Fire with Fire, online subtitrat in romana
  Fire with Fire, online subtitrat in romana
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Fire with Fire 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română

Proprietarul unui magazin şi fiul său sunt ucişi de un mafiot chiar în magazinul lor pentru că nu a vrut să le cedeze proprietatea. La crimă asistă neputincios şi Jeremy Coleman, un pompier. Fiind aproape să-l ucidă şi pe el, acesta reuşeşte să fugă şi să ajungă la poliţie.

 

Odată ajuns la poliţie, află că ucigaşul este conducătorul unui clan mafiot de temut pe nume Neil Hagan, cel care în trecut l-a ucis pe partenerul detectivului Mike Cella, dar care a scăpat basma curată din lipsă de probe. Hotărât ca de data asta să nu-l mai scape, Mike Cella îl convinge pe Jeremy să intre în programul de protecţie a martorilor şi să depună mărturie la proces împotriva lui Hagan.

Numai că lucrurile nu sunt aşa simple precum par, deoarece Hagan află totul despre viaţa lui Jeremy şi îl ameninţă că dacă va depune mărturie îi va ucide toţi prietenii, eventuala familie pe care şi-ar intemeia-o în viitor şi tot ceea ce iubeşte, pentru că şi din închisoare el tot îşi poate conduce clanul mafiot.

Pus în faţa acestui fapt, Jeremy decide că trimiterea la închisoare a lui Hagan nu este o soluţie, ci uciderea sa ar rezolva totul, aşa că părăseşte programul de protecţie a martorilor şi se duce după Hagan pentru a-l elimina.

 

Urmăreşte Fire with Fire 2012, film online DVDRip, subtitrat în Română.

Server 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)