Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Five Easy Pieces 1970, online subtitrat în Română
  Five Easy Pieces 1970, online subtitrat în Română
Categorie : ,
Vizioneaza Online

Five Easy Pieces online subtitrat in limba romana este un film dramatic lansat in 1970 avand regizor pe Bob Rafelson si sciitor pe Bob Rafelson.

Bobby Dupea (Jack Nicholson) lucrează în domeniul petrolier împreună cu prietenul său Elton (Billy „Green” Bush) care are o soţie şi un băieţel. Majoritatea timpului pe care-l are Bobby îl petrece alături de iubita lui chelneriţă Rayette (Karen Black), care visează să devină o cântăreaţă de muzică country, sau în compania lui Elton, pe care îl îmbată şi îi face tot felul de poante. De asemenea, el agaţă femei cu care se culcă ocazional fără implicaţii sentimentale.

Bobby nu i-a spus lui Elton că este un fost pianist de muzică clasică ce provine dintr-o familie excentrică de muzicieni. Când Rayette rămâne însărcinată, Elton este arestat deoarece a jefuit o benzinărie în urmă cu un an, iar Bobby îşi dă demisia de la locul de muncă pentru a pleca în Los Angeles acolo unde sora lui, Partita (Lois Smith), la rândul ei o pianistă, urmează să aibă parte de o înregistrare. Partita îl informează că tatăl lor, cu care Bobby nu a mai ţinut legătura, a suferit două atacuri de cord.

Ea îl îndeamnă pe Bobby să se întoarcă la casa familiei din Washington pentru a-şi vizita tatăl. După ce Rayette a ameninţat că se va sinucide dacă Bobby o părăseşte, el îi cere ezitant să îl însoţească la tatăl său. Conducând spre nord, ei iau cu maşina două femei care se îndreaptă spre Alaska. Cei patru sunt daţi afara dintr-un restaurant atunci când Bobbyse ceartă cu o chelneriţă care refuză să îi satisfacă poftele sale speciale. Ajungând la destinaţie, el are parte de-o primite cam rece din partea tatălui său.

Urmareste film Five Easy Pieces 1970, online subtitrat în Română la calitate HD

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)