Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

The Girl Next Door 2007 online subtitrat
  The Girl Next Door 2007 online subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

The Girl Next Door 2007, film online HD, subtitrat în Română

În 2007, David Moran (William Atherton), un jucător pe Wall Street, este martorul unui accident de maşină în care şoferul fuge de la locul accidentului. În acea seară, el reflectă la trecutul său din 1958, atunci când a întâlnit două fete adolescente pe nume Meg (Blythe Auffarth) şi Susan Loughlin (Madeline Taylor) care, după ce şi-au pierdut părinţii în urma unui accident de maşină, sunt trimise să locuiască alături de Ruth Chandler (Blanche Baker), o femeie retrasă, şi cei trei copii ai acestei, Willie, Ralphie şi Donny (Graham Patrick Martin, Austin Williams şi Benjamin Ross Kaplan).

Pe când era copil, David (Daniel Manche) a fost vecin cu familia Chandler. Atunci când a sosit Meg, el imediat se îndrăgosteşte de ea. Mătuşa Ruth le permite copiilor din cartier să intre şi să iasă din casa ei după cum poftesc, oferindu-le bere şi ţigări. Meg devine rapid o ţintă pentru Ruth care o hărţuieşte verbal sugerând că este o târfă şi o ţine nemâncată. Câteva zile mai târziu, Meg opreşte un poliţist şi îi povesteşte ce a păţit.

Deşi spera să fie ajutată, Meg are parte de şi mai multe probleme, deoarece Ruth, copiii ei şi prietenii acestora o pedepsesc crunt şi o torturează. După ce o eliberează, problemele sale continuă să se ţină scai, ea fiind hărţuită atât fizic cât şi psihic de către copiii din cartier care o tratează ca pe o jucărie. David încearcă să le spună părinţilor despre suferinţele fetei, însă nu reuşeşte să-şi facă suficient curaj pentru asta.

Urmăreşte online filmul The Girl Next Door 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)