Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Haider 2014 Online Subtitrat
  Haider 2014 Online Subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Haider 2014 Online Subtitrat in Romana

Prin aceasta postare va vom prezenta filmul indian haider online subtitrat. În anul 1995, în timpul conflictului de la Kashmir, Hilaal Meer, doctor de profesie, acceptă să opereze un lider al grupului pro-separatiştilor. Pentru a evita să fie văzut, el face operaţia la el acasă, spre nemulţumirea soţiei sale, Ghazala, care pune la îndoială alegerea sa. A doua zi, în timpul unui raid militar, Hilaal este arestat sub acuzaţia că a adăpostit un terorist. După ce este luat pentru interogatorii, casa lui este bombardată pentru a se asigura că nu mai este niciun terorist ascuns pe acolo.

Câteva zile mai târziu, băiatul celor doi soţi, Haider, se întoarce acasă de la universitate pentru a căuta răspunsuri în legătură cu dispariţia tatălui său. Când soseşte, el este şocat să descopere că mama lui cântă şi dansează împreună cu cumnatul ei, Khurram. Neputând înţelege comportamentul mamei sale, el începe să-şi caute tatăl în mai multe secţii de poliţie şi lagăre de detenţie, ajutat fiind de logodnica lui, Arshia, care e de profesie jurnalistă.

Dezamăgit de apropierea tot mai mare dintre Ghazala şi Khurram, şi pentru că nu poate găsi indicii care să-l conducă la tatăl său, Haider începe să-şi piardă speranţa. Cu toate acestea, Arshia se întâlneşte cu un străin, Roohdar, care îi cere să-i transmită lui Haider că are unele informaţii cu privire la tatăl său. Haider îl contactează pe Roohdar şi descoperă că acesta face parte dintr-un grup de separatişti. După aceea, Roohdar începe să povestească despre cum s-a întâlnit cu Hilaal într-unul dintre centrele de detenţie unde au fost torturaţi amândoi şi îi spune lui Haider un amănunt de care tatăl său era convins şi care-l bulversează complet.

Pelicula indiana denumita Haider 2014 Online Subtitrat in Limba Romana va sta la dispozitie aici.

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)