Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Hancock 2008, online subtitrat in romana
  Hancock 2008, online subtitrat in romana
Categorie : ,
Vizioneaza Online

Hancock 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

John Hancock (Will Smith) este un alcoolic cu superputeri, inclusiv capacitatea de-a zbura, invulnerabilitate, imortalitate şi forţă supra omenească). Deşi îşi foloseşte puterile pentru a lupta împotriva criminalităţii din oraşul său de reşedinţă (Los Angeles), neatenţia sa cauzează pagube de milioane de $ reprezentând distrugerile de proprietate şi ca atare este luat în batjocură constant de cei aflaţi la scenele crimelor. Hancock ignoră şi citaţiile tribunalului din Los Angeles pentru a da explicaţii în legătură cu distrugerile pe care le tot provoacă. Când specialistul în Relaţii Publice Ray Embrey (Jason Bateman) se întoarce de la o întâlnire cu scopuri caritabile, el rămâne blocat pe şinele de tren şi un tren se apropie ameninţător.

Hancock îl salvează pe Ray, dar cauzează deraierea trenului şi aproape că răneşte un alt şofer. Ceilalţi şoferi îl admonestează pe Hancock pentru faptul că a cauzat mai multe pagube, dar Ray intervine şi îi mulţumeşte pentru că i-a salvat viaţa. El se oferă apoi să-i îmbunătăţească imaginea publică lui Hancock, iar acesta acceptă cu un oarecare dezgust. El îl convinge pe eroul alcoolic să se lase închis pentru ignoarea citaţiilor primite pentru a putea arăta oraşului Los Angeles cât de mare nevoie are de Hancock.

Când rata infracţionalităţii creşte după încarcerarea lui Hancock, şeful poliţiei îl contactează pe supererou şi îi cere să-şi reia activitatea. Cu un nou costum pus la dispoziţie de Ray, Hancock intervine într-un jaf la o bancă, salvează un poliţist şi îl prinde pe liderul jefuitorilor, Red Parker (Eddie Marsan). După aceea, Hancock este aplaudat pentru modul în care s-a descurcat şi devine din ce în ce mai popular, aşa cum a prezis Ray. El merge la o cină cu Ray şi soţia acestuia Mary (Charlize Theron), spunându-le despre aparenta sa imortalitate şi amnezie din urmă cu aproximativ 80 de ani. După ce îl pune pe Ray în pat, fiind beat, Hancock descoperă că şi Mary are puteri supraomeneşti, iar între ei se naşte un conflict.

Urmăreşte online filmul Hancock 2008, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)