Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Heartless 2009 online subtitrat in romana
  Heartless 2009 online subtitrat in romana
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Jamie Morgan (Jim Sturgess) este un fotograf singuratic cu ceva probleme şi un semn din naştere foarte mare în formă de inimă care îi acoperă aproape jumătate din chip. El este încă virgin la vârsta de 25 de ani din cauza faptului că mai mereu a fost retras faţă de oameni şi agresat, nefiind capabil să îşi facă prieteni sau să atragă femei. La studioul de fotografie pe care îl împarte cu fratele său şi nepotul, el se întâlneşte cu o fotomodela aspirantă pe nume Tia (Clémence Poésy).

Pe măsură ce Jamie developează fotografii de la o şedinţă foto, el observă o figură tulburătoare care se uită la el de pe fereastra unei case. Când se întoarce să investigheze, el urmăreşte un bărbat suspect care-l conduce spre un grup de indivizi cu cagule adunaţi în jurul unui foc de tabără. Unul dintre ei îl observă pe Jamie şi acesta este şocat să vadă o figură demonică asemănătoare cu o şopârlă care iese de sub cagulă.

Pe parcurs, Jamie descoperă o serie de crime îngrozitoare care s-au petrecut în cartier şi care au fost comise prin intermediul unor cocktail-uri molotov. Martora uneia dintre crime, o mică fată de origine asiatică, povesteşte unui reporter TV că respectivii nu purtau măşti, ci feţele acelea demonice erau cât se poate de reale. Vecinul lui Jamie, şi nou-descoperitul prieten, A.J. (Noel Clarke), apare cu o rană foarte mare care pare să fi fost cauzată de nişte gheare. Jamie şi mama lui se plimbă prin cartier şi sunt atacaţi din senin de către gruparea demonică.

Urmăreşte online filmul Heartless – Fără Inimă 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)