Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Hostel: Part II 2007, filme online HD 720p, subtitrat în Română
  Hostel: Part II 2007, filme online HD 720p, subtitrat în Română
Categorie :
Vizioneaza Online

Hostel : Part II 2007 (Căminul Ororilor 2), film online HD, subtitrat în Română

La scurt timp după evenimentele din primul film, Paxton (Jay Hernandez) suferă de coşmaruri şi locuieşte izolat de prietena lui Stephanie (Jordan Ladd). Cei doi se ceartă şi Stephanie îi reproşează că paranoia lui este exagerată şi insuportabilă. Ea se trezeşte a doua zi şi face o descoperire cutremurătoare. În Italia, trei studenţi la artă, Beth (Lauren German), Whitney (Bijou Phillips) şi Lorna (Heather Matarazzo), sunt convinşi de Axelle (Vera Jordanova), un model nud pe care o schiţează ei, să o însoţească într-o vacanţă la spa.

Cei patru călătoresc într-un mic oraş slovac şi se cazează într-un hotel din zonă, iar recepţionerul le încarcă pozele de pe paşapoarte pe un site de licitaţii. Omul de afaceri american Todd (Richard Burgi) oferă cea mai mare sumă la licitaţie pentru Whithey şi Beth. Mai târziu în acea noapte, la Festivalul Recoltei ţinut în oraş, Lorna descoperă că Beth a moştenit o avere impresionantă de la mama ei. De asemenea, se întâlnesc la festival cu Todd şi prietenul său, Stuart (Roger Bart).

Stuart o abordează pe Beth şi cei doi încep o conversaţie prietenoasă şi un pic stranie. Chiar dacă Beth o avertizează că nu este sigur, Lorna, aflată sub influenţa alcoolului, pleacă la o plimbare cu barca împreună cu un localnic pe nume Roman, iar acesta o răpeşte cu ajutorul a doi complici. În ziua următoare, Beth se trezeşte că toate lucrurile i-au fost furate şi în timp ce îşi caută prietenele, ea observă câţiva bărbaţi apropiindu-se de ea. Temându-se pentru viaţa ei, ea încearcă să fugă şi dă peste o gaşcă de puştani violenţi care o atacă la rândul lor, dar este salvată de apariţia lui Axelle şi Sasha.

Urmăreşte online filmul Hostel: Part II 2007 (Căminul Ororilor 2), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)