Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

I Love NY (2015) Online Subtitrat
  I Love NY (2015) Online Subtitrat
Categorie : ,
Vizioneaza Online

I Love NY 2015 online subtitrat in limba romana este un film indian , romantic de asemenea, cunoscut sub numele de I Love New Year 2015, este regizat de Radhika Rao avand in rolurile principale urmatorii actori Kangana Ranaut, Sunny Deol, Prem Chopra .
I Love NY 2015 online este produs de Bhushan Kumar și Krishan Kumar sub steagul Super Casete Industries Ltd avand o primire fabuloasa in Mumbai, New York City și Bangkok , filmul a fost lansat pe 10 iulie de 2015 .
Unul din mai noile filme online genul muzical pe care sincer il recomand tuturor iubitorilor de astfel de filme indiene , atat pentru scenariul deosebit cat si actorii cunoscuti care joaca foarte bine dar si pentru ca este full HD 1080p .
I Love Anul Nou este un film de comedie care joaca Sunny Deol și Kangana Ranaut în frunte. E o poveste pe ceea ce se întâmplă între doi oameni într-un interval de două zile după Anul Nou.
I Love NY 2015 online subtitrat urmărește un muzician frumos (Kangana Ranaut) și o gravă bancher de pe Wall Street (Sunny Deol), care au o intalnire intamplatoare în ajunul Anului Nou, că bancherul nu pot par să-și amintească și de evenimentele care vin la fel de urmare a două reuniuni.
Sunny Deol joacă Randhir Singh, o îmbătrânire și necăsătorit Punjabi (nu premii pentru ghicitul că), care locuiește în Chicago, cu tatăl său (Prem Chopra). O zi înainte de noul an, Randhir are un chef de băut cu prietenii săi și este în proces transportat la New York. În New York, greșeli Randhir Kittu Verma lui (Kangana Ranaut) plat ca propria sa și acolo începe o serie de confuzii și neînțelegeri, care se revarsa bine în viitoare Anul Nou.
Povestea filmului se bazeaza pe un popular relatărilor rus rom-com. Că domeniul de aplicare de inspirație deoparte, povestea are meritele proprii. Premisa de o licență de imbatranire beat de la Chicago aterizare sus direct în dormitor de o fată tânără, vibrantă în New York este destul de tentant. Dragostea ca un subiect a fost atât de bine explorate de către toți realizatorii filmului ca orice inovație în „modul în care acestea îndeplinesc de fapt și se încadrează în dragoste” se termină în sus interesant mine. Setarea de povestea este simplă și reală cu cea mai mare parte a acțiunii desfășurare în interiorul unui apartament. Setarea de interior, buna circulație a o scenă într-o altă, dialoguri ciudate și inteligente, toate înființat o stare de spirit drăguț pentru film.
I Love NY 2015 subtitrat romana este unul din noile filme online subtitrate de aceasta data doar in engleza , de buget redus dar care insa are farmecul sa te uimeasca si sa-ti placa intr-un final , vizionare placuta tuturor .

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)