Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

În SEXcursie 2008, online subtitrat in romana
  În SEXcursie 2008, online subtitrat in romana
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Sex Drive – În SEXcursie 2008, film online HD, subtitrat în Română

Ian Lafferty (Josh Zuckerman) este un tânăr de 18 ani care a absolvit recent liceul. El îşi caută o iubită online pretinzând că este un băiat puternic şi atrăgător chiar dacă nu este adevărat. Ian o găseşte curând pe „Ms. Tasty” (Katrina Bowden) şi acceptă să se întâlnească faţă-n faţă cu ea, chiar dacă îi separă o distanţă mare, ea locuind în Knoxville, Tennessee, iar el în Chicago, Illinois. Împreună cu cei mai buni prieteni ai lui, Lance Nesbitt (Clark Duke) şi Felicia Alpine (Amanda Crew), Ian pleacă în Knoxville cu Pontiacul fratelui său, Rex (James Marsden).

În drum spre Knoxville, ei se întâlnesc cu un autostopist (David Koechner), atunci când radiatorul maşinii lor se supraîncălzeşte. Ei încearcă să „rezolve” problema urinând pe el, însă soluţia lor funcţionează doar pentru scurtă vreme. Autostopistul, frustrat de faptul că Ian este atât de ignorant şi nu îi pasă de el cât să-l ajute să scape de drumul lung şi soarele arzător, pleacă, dar nu înainte de-a urina şi el pe oglinda maşinii.

Pe măsură ce Ian şi Felicia hoinăresc pentru a căuta ajutor, Lance aşteaptă lângă maşină şi este ajutat de Ezekiel (Seth Green), care se întâmplă să treacă prin zonă împreună cu prietenii lui Amish. Aceştia le repară maşina şi îi invită la o petrecere unde Lance se întâlneşte cu o frumoasă fată Amish pe nume Mary (Alice Greczyn). Grupul de prieteni nu pot zăbovi prea mult deoarece trebuie să-şi continue călătoria, dar promit să dea din nou pe la ei pe drumul de întoarcere pentru a-i răsplăti cumva pentru ajutorul oferit.

Urmăreşte online filmul Sex Drive – În SEXcursie 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)