Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Independence Day 1996, online subtitrat 720p
  Independence Day 1996, online subtitrat 720p
Categorie : , , ,
Vizioneaza Online

În data de 2 iulie, o navă-mamă extraterestră ce măsoară 500 de kilometri pătrunde pe orbita Pământului şi eliberează câteva zeci de nave spaţiale mai mici, dar cu capacitate de distrugere. Pe măsură ce acaparează câteva dintre cele mai mari oraşe ale lumii, David Levinson (Jeff Goldblum), un absolvent al MIT ce lucrează pentru o companie de cablu din New York, descoperă transmisiuni ascunse în sateliţii Pământului care acţionează ca un cronometru ce coordonează atacurile extratereştrilor.

Cu susţinere din partea soţiei sale înstrăinată, Constance Spano (Margaret Colin), Directorul de Comunicaţii al Casei Albe şi al tatălui său Julius (Judd Hirsch), el pătrunde în Biroul Oval pentru a-l informa pe Preşedintele Thomas J. Whitmore (Bill Pullman) cu privire la atac. Whitmore ordonă evacuări în masă din oraşele ţintite de extratereştri, dar atacurile acestora le zădărnicesc eforturile şi evacuarea nu se mai poate desfăşura. Whitmore, o parte din personalul său şi cei doi Levinson reuşesc să scape la limită şi se îmbarcă în Air Force One atunci când Washington este distrus.

În data de 3 iulie, Black Knights, o escadrilă din Forţele Marine F/A-18 Hornets, participă la un asalt de pe un distrugător aproape de ruinele Los Angeles-ului. Armele lor nu reuşesc să penetreze câmpul magnetic al navei spaţiale. Mai multe nave atacatoare sunt lansate de extratereştri pentru a se apăra şi aproape toate Hornet-urile sunt distruse. După aceea, majoritatea forţelor militare americane, inclusiv NORAD, sunt distruse, iar Vicepreşedintele şi majoritatea cabinetului său sunt ucişi în timp ce se ascundeau acolo. Căpitanul Steven Hiller (Will Smith) este singurul pilot care supravieţuieşte atacului din Los Angeles.

Urmăreşte online filmul Independence Day 1996 (Ziua Independenței), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)