Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Inland Empire - Imperiul mintii, filme online subtitrat in Romana
  Inland Empire – Imperiul mintii, filme online subtitrat in Romana
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Inland Empire – Imperiul minţii 2006, film online HD, subtitrat în Română

O actriţă pe nume Nikki Grace (Laura Dern) a aplicat pentru un rol de revenire în industrie într-un film intitulat „On High in Blue Tomorrows”. În ziua de dinaintea audiţiilor, Nikki este vizitată de o bătrână enigmatică şi aceasta îi spune că este vecina ei; ea îi prezice că va primi rolul şi îi povesteşte câteva legende urbane. Una dintre ele are în centrul atenţiei un băiat care se presupune că ar fi cauzat „naşterea diavolului” atunci când a trecut printr-un coridor.

Cealaltă are în centrul atenţiei o fetiţa care, hoinărind printr-o alee din spatele unei pieţe, „descoperă un palat”. Bătrâna o presează pe Nikki să-i ofere detalii cu privire la noul film, dorind să ştie dacă filmul este despre o căsătorie şi implică o crimă sau mai multe. Nikki spune că nu este nimic de genul acesta, însă vecina ei nu e de acord. Aceasta îi prezice felul în care se va desfăşura ziua următoare şi, pe măsură ce filmul avansează, predicţia ei se adevereşte întocmai.

Majordomul ei (Ian Abercombie) vine şi o anunţă că a primit un telefon de la agentul ei ce o informează că a primit rolul. Încântată, Nikki şi prietenii ei se duc să sărbătorească în timp ce soţul ei, Piotrek (Peter J. Lucas), îi urmăreşte din apropiere. Mai târziu, Nikki şi colegul de platou Devon Berk primesc invitaţia de-a participa la un talk show. Apropiaţii lui Devon îl avertizează pe acesta că ar fi bine să stea departe de Nikki deoarece soţul ei este foarte puternic şi influent, astfel că dacă află că se petrece ceva între ei va avea mari probleme.

Urmăreşte online filmul Inland Empire – Imperiul minţii 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)