Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Jocul codurilor (2014) Online Subtitrat
  Jocul codurilor (2014) Online Subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

The Imitation Game – Jocul codurilor 2014 Online Subtitrat

Aceasta biografie numita the imitation game online subtitrat a fost lansata pe data de 25 decembrie 2014.

The Imitation Game este un film istoric/thriller inspirat din viaţa britanicului Alan Turing, „tatăl” computerelor de azi şi un matematician de renume care a fost personajul cheie în spargerea codului Germaniei naziste Enigma, lucru care, conform istoricilor, a ajutat la scurtarea celui de-al Doilea Război Mondial cu cel puţin doi ani şi dus la victoria Aliaţilor. Rolul principal îi aparţine lui Benedict Cumberbatch, iar Keira Knightley, Matthew Goode, Mark Strong, Charles Dance, Allen Leech, Matthew Beard şi Rory Kinnear completează distribuţia filmului.

Filmul prezintă modul în care Alan Turing şi echipa lui de spărgători de coduri lucrau contra cronometru pentru a înţelege şi a decripta mesajele naziştilor pe care le trimiteau printr-o maşinărie cunoscută drept „Enigma”. Toată operaţiunea s-a desfăşurat la Government Code and Cypher School (GC&CS) din Bletchley Park în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Grupul format dintr-o varietate de persoane din domenii diferite, de la studenţi la matematicieni, de la lingvişti la campioni de şah sau ofiţeri de informaţii, cu toţii aveau un aliat puternic şi o susţinere din partea Primului Ministru de la acea vreme, Winston Churchill, care le autoriza fondurile necesare desfăşurării activităţii.

În timp ce îşi desfăşoară activitatea şi încearcă să rezolve Enigma, filmul ne prezintă câteva momente cheie din copilăria lui Alan Turing pentru a-l înţelege mai bine şi a-i înţelege comportamentul de acum. The Imitation Game a fost primit cu urale atât de criticii de film cât şi de public, fiind un succes răsunător în ambele categorii, primind cinci nominalizări la Globul de Aur şi fiind printre favoritele la premiile Oscar de anul acesta. De asemenea, a reuşit să acumuleze de la lansare şi până acum peste 62 de milioane de dolari la un buget de doar 15.

The Imitation Game 2014 Online Subtitrat in Limba Romana fara intreruperi:

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)