Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Laggies (2014) Online Subtitrat
  Laggies (2014) Online Subtitrat
Categorie : ,
Vizioneaza Online

Laggies 2014 Online HD

Mai jos v-am pus la dispozitie filmul de comedie numit laggies online subtitrat care este intr-un format impecabil.

Megan (Keira Knightley) este o femeie imatură în vârstă de 29 de ani care n-are niciun scop în viaţă. Simţul umorului lui Megan este la nivelul vârstei de 16 ani, la fel şi cel de responsabilităţi, astfel că prietenii ei şi-au continuat de viaţă şi ea rămâne în urmă. Prietenele ei din liceu s-au căsătorit, au copii şi cariere de succes în timp ce ea se îngrozeşte de toate aceste lucruri numai când se gândeşte la ele. Ea lucrează la compania tatălui ei şi se află într-o relaţie cu iubitul din liceu.

În momentul în care iubitul ei face marele pas de-a o cere în căsătorie, Megan începe să simtă cum efectele maturizării încep să-i dea târcoale. Într-o încercare de a-şi recăpăta adolescenţa mult iubită, Megan îşi ia o vacanţă şi se alătură unui grup de adolescente. Ea le întâlneşte prima oară în afara unui supermarket unde lidera grupului, Annika (Chloe Grace Moretz), o roagă pe Megan să le ajute să cumpere nişte băutură. Parcă văzându-se pe ea în Annika, Megan dă curs rugăminţii şi le ajută pe acestea aşa cum şi ea a fost ajutată când era de vârsta lor.

Annika este impresionată de faptul că o adultă este atât de înţelegătoare cu ele şi este atât de simpatică, astfel că se împrieteneşte imediat cu ea. La scurtă vreme, Megan ajunge să petreacă o întreagă săptămână acasă la Annika şi pentru a evita suspiciunile, ea îşi minte logodnicul că participă la un seminar în afara oraşului. Lucrurile încep să devină şi mai interesante atunci când intră în ecuaţie şi tatăl singur al Annikăi, Craig (Sam Rockwell).

Vezi filmul in hd Laggies 2014 Online Subtitrat in Romana fara vreo intrerupere:

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)