Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Lone Survivor 2013 Online Subtitrat
  Lone Survivor 2013 Online Subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Lone Survivor 2013 Online Subtitrat in Romana

Se pare ca celebrul actor Mark Wahlberg revine cu o pelicula de actiune numita lone survivor online subtitrat.

Lone Survivor este un film american de război regizat de Peter Berg după un scenariu scris tot de el. Berg s-a inspirat din cartea bazată pe evenimente reale cu acelaşi nume, scrisă în 2007 de Marcus Luttrell şi Patrick Robinson. Având loc undeva în timpul Războiului din Afghanistan, filmul evidenţiază misiunea eşuată a unităţii Navy SEAL a Statelor Unite ale Americii, o misiune denumită Operation Red Wings, în care patru camarazi ai SEAL au fost însărcinaţi cu capturarea sau uciderea unui lider taliban pe nume Ahmad Shah, dar au fost compromişi rapid şi prinşi într-un asediu, iar. Distribuţia acestui film este una deosebită, avându-i în rolurile centrale pe Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch, Ben Foster şi Eric Bana.

Berg a aflat despre această carte în 2007 în timpul filmărilor pentru Hancock (2008), iar mai târziu a insistat să obţină dreptul de-a o ecraniza întâlnindu-se personal cu Luttrell pentru a discuta despre o adaptare. După ce a licitat împotriva unor studiouri puternice, precum Warner Bros., Sony Pictures, Paramount Pictures şi DreamWorks, Universal Studios a câştigat drepturile de-a produce acest film în august 2007, iar Berg a fost desemnat să scrie scenariul şi să regizeze filmul. După ce a terminat scenariul, Berg n-a putut obţine fondurile necesare demarării proiectului până ce nu a regizat Battleship (2012) pentru Universal.

Actorii principali ai acestui film au trebuit să îndure trei săptămâni de antrenamente militare înainte de-a începe să filmeze pentru a se pregăti fizic şi a face faţă cerinţelor rolurilor pe care trebuiau să le interpreteze. Filmul a fost primit foarte bine de specialişti, câştigând deja, la scurt timp de la lansare, două premii în cadrul „Las Vegas Film Critics Society Awards” pentru „Cel mai bun film de acţiune” şi „Cele mai bune zece filme ale anului”, iar Peter Berg este nominalizat la alte trei premii importante, conform Wikipedia. Bugetul pentru acest film este cifrat în jurul a 50 de milioane de dolari, iar premiera în cinematografele din America este programată pentru 10 ianuarie, 2014.

Pentru a urmari gratuit filmul Lone Survivor 2013 Online Subtitrat in Limba Romana, da click pe un player mai jos.

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)