Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

LUTHER (2003), online subtitrat in romana
  LUTHER (2003), online subtitrat in romana
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Luther 2003, film online HD subtitrat în Română

Filmul începe cu o furtună puternică în anul 1505 atunci când Luther se întoarce acasă. De frică să nu-şi piardă viaţa în timpul furtunii, Luther îşi încredinţează viaţa lui Dumnezeu şi devine un călugăr Augustinian. Apoi, în 1507, călugărul Luther se afla în Erfurt. În timpul şederii la mănăstire, el este chinuit constant de viziunile cu Dumnezeu pe care îl vede că pe un zeu al urii şi răzbunării. Martin este încurajat de Johann von Staupitz, un călugăr mai bătrân care îi este supervizor şi mentor.

Acesta îi spune că mai bine îl caută pe Hristos pentru a primi lumânare şi îndrumare, nu spre el. Mai târziu, Luther îi aduce o scrisoare lui Staupitz la Roma unde devine tulburat de stilul de viaţă păcătos al celor de la oraş. De asemenea, el vede un craniu despre care crede că îi aparţine lui Ioan Botezătorul şi cumpără o indulgenţă. Însă în aceste momente el ajunge să pună la îndoială veridicitatea acestor indulgente.

Întorcându-se în Germania, Luther este trimis la Wittenberg unde începe să predice în congregaţia lui că Dumnezeu nu este un zeu al urii ci unul al iubirii. Luther începe apoi să îmbrăţişeze iubirea lui Dumnezeu în loc de judecată acestuia. John Tetzel se apropie apoi de oraşul lui Luther unde sperie oamenii pentru a-i face pe aceştia să cumpere indulgente (lucruri care să le asigure ştergerea unora dintre păcatele comise). Fondurile urmează a fi folosite pentru a construi Basilica Sf. Petru din Roma şi pentru a recupera unele bunuri pierdute.

Urmăreşte online filmul Luther 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)