Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Made of Honor (2008) film online subtitrat
  Made of Honor (2008) film online subtitrat
Categorie : ,
Vizioneaza Online

În noaptea de Halloween a anului 1998, la Universitatea Cornell, Tom Bailey, Jr. (Patrick Dempsey), costumat ca Bill Clinton, ajunge în pat cu partenera lui stabilită dinainte, Monica. Aceasta se dovedeşte a fi partenera greşită a lui Tom, colega de cameră a Monicăi, Hannah (Michelle Monaghan), iar Tom o place pentru că este foarte sinceră şi nu se lăsă uşor cucerită. Zece ani mai târziu, Hannah şi Tom ajung să fie cei mai buni prieteni. Tom este foarte bogat datorită unei invenţii de-a să şi îşi schimbă partenerele foarte des.

De cealaltă parte, Hannah este mai concentrată asupra carierei sale de la muzeul de artă. El este foarte mulţumit de viaţă pe care o duce şi crede că acelaşi lucru se întâmplă şi cu Hannah. Când Tom se duce cu Hannah la cea de-a şasea nuntă a tatălui său, ea îl anunţă că trebuie să plece în Scoţia în interes de serviciu. Cât timp ea e plecată, Tom realizează că fără ea, schimbatul partenerelor în fiecare săptămână nu este chiar aşa plăcut precum credea.

Mai mult decât atât, el realizează că o iubeşte şi este hotărât să îi spună ce simte imediat ce se întoarce. Numai că, revenită acasă, Hannah anunţa că s-a logodit cu un scoţian bogat pe nume Colin (Kevin McKidd). Hannah îi cere lui Tom să fie cavalerul de onoare la nunta ei. După ce discuta cu prietenii, Tom hotărăşte să accepte, însă doar pentru a putea să petreacă mai mult timp în compania ei şi să încerce să o convingă că nu îl cunoaşte suficient de bine pe scoţian pentru a se mărita cu el, dar şi să o facă să înţeleagă că ei doi sunt destinaţi să fie împreună.

Urmăreşte online filmul Made of Honor 2008 (Mireasa e iubita mea!), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)