Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Man on a Ledge (2012) online subtitrat
  Man on a Ledge (2012) online subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Man on a Ledge 2012 (Dreptate la Înălţime), film online DVDRip, subtitrat în Română

În oraşul New York, Nick Cassidy (Sam Worthington) se cazează în hotelul Roosevelt cu numele fals de Walker, merge în camera lui de hotel de la etajul 21 şi se duce pe marginea ferestrei în ceea ce pare a fi o tentativă de sinucidere. Oamenii de jos sună la poliţie, iar Dante Marcus (Titus Welliver) controlează mulţimea în timp ce Jack Dougherty (Edward Burns) încearcă să discute cu Nick. Nick, însă, nu doreşte să discute cu nimeni altcineva în afara negociatoarei Lydia Mercer (Elizabeth Banks), care şi-a luat o pauză de la serviciu după ce a eşuat în salvarea unui poliţist sinucigaş. Lydia ajunge la camera de hotel şi reuşeşte să facă rost de nişte amprente de-ale lui Nick de pe o ţigară pe care au împărţit-o.

Dougherty cere ca amprentele să fie analizate şi descoperă că Nick este un fost poliţist, arestat pentru furtul a 40 de milioane de dolari în diamante de la un influent om de afaceri pe nume David Englander (Ed Harris). Nick a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, dar a evadat atunci când i s-a permis participarea la funeraliile tatălui său. Cu toate acestea, Nick sustine că este nevinovat şi îl acuză pe Englander că i-a înscenat furtul diamantului din cauză că şi-a pierdut averea şi era prea mândru să recunoască asta şi să-şi vândă diamantul.

Fără ca poliţia să îşi dea seama de acest lucru, el nu face nimic altceva decât să le distragă atenţia de la tentativa fratelui său Joey (Jamie Bell) şi iubita lui Joey, Angie (Génesis Rodríguez), de-a pătrunde în apartamentul lui Englander de vis-a-vis şi a sparge seiful acestuia pentru a fura cu adevărat diamantul şi a demonstra nevinovăţia lui Nick. Între timp, Dougherty îl informează pe Marcus în legătură cu identitatea lui Nick şi acesta din urmă ordonă celor ce se ocupă de securitatea magazinului de bijuterii să verifice seiful. Joey şi Nick reuşesc să-i evite, dar nu găsesc acel diamant.

Urmăreşte online filmul Man on a Ledge 2012 (Dreptate la Înălţime), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)