Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Matchstick Men - Sarlatanii 2003 Online Subtitrat in Română
  Matchstick Men – Sarlatanii 2003 Online Subtitrat in Română
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Matchstick Men 2003 (Şarlatanii), film online HD, subtitrat în Română

Roy Waller (Nicolas Cage) este un escroc din Los Angeles ce suferă de o formă severă de Tulburare Obsesiv-Compulsivă. Alături de prietenul şi protejatul său Frank Mercer (Sam Rockwell), Roy conduce o loterie falsă, vânzând sisteme de filtrare a apei cu preţuri mult umflate. După ce Roy are parte de un atac de panică violent, Frank îi sugerează să se ducă la psihologul Dr. Harris Klein (Bruce Altman). Klein îi oferă lui Roy medicamente şi în şedinţele de terapie el îl pune pe acesta să rememoreze relaţia cu fosta soţie, Heather (Melora Walters).

Heather era însărcinată la momentul divorţului şi la solicitarea lui Roy, Klein îl informează că a sunat-o pe Heather şi a aflat că aceasta are o fetiţă în vârstă de 14 ani cu el. Fetiţa se numeşte Angela (Alison Lohman) şi aceasta acceptă să îşi cunoască tatăl. Energia ei îl reanimă pe Roy şi acesta acceptă să lucreze cu Frank la o escrocherie pe termen lung: ţinta lor este Chuck Frechette (Bruce McGill), un om de afaceri arogant pe care vor să folosească o metodă clasică de-al păcăli.

Într-o noapte, Angela soseşte în mod neaşteptat acasă la Roy şi îi spune că s-a certat cu mama ei aşa că vrea să stea pe perioada weekend-ului împreună cu el. Ea începe să exploreze printre lucrurile tatălui ei şi îl face pe Roy să se gândească mai bine cu privire la viitorul lui – lucru care-l menţionează şi în şedinţele cu Klein. În timpul unei cine, Roy recunoaşte faţă de Angela că este un escroc şi acceptă ezitant să o înveţe pe aceasta o mică escrocherie.

Urmăreşte online filmul Matchstick Men 2003 (Şarlatanii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)