Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Meet the Fockers (2004) Online Subtitrat
  Meet the Fockers (2004) Online Subtitrat
Categorie : ,
Vizioneaza Online

Meet the Fockers online subtitrat,Meet the Fockers film online subtitrat,Meet the Fockers 2004 online subtitrat,Meet the Fockers online subtitrat hd,Doi cuscri de coşmar online subtitrat, Filme Online Subtitrate in Romana.

În timp ce nunta lui Greg Focker cu fiica lor este din ce în ce mai aproape, Jack Byrnes şi familia sa merg la Miami pentru a îi cunoaşte pe părinţii viitorului lor ginere. Jack va primi acum răspuns la o întrebare ce-l frământă foarte tare: ce fel de părinţi îşi pot boteza băiatul Gaylor M. Focker. După un drum care nu este deloc lipsit de peripeţii, ei reuşesc să ajungă la reşedinţa părinţilor lui Greg, iar Jack se simte amenintat de domnul Focker, in timp ce doamna Byrnes se apropie de mama lui Greg.>Cele două familii încep să se cunoască una pe cealaltă, însă peripeţiile ameninţă să-l facă pe Jack să regrete această vizită, el fiind din ce în ce mai convins că Greg nu este chiar este cel mai potrivit bărbat pentru scumpa sa fiică.

Cele două familii încep să se cunoască una pe cealaltă, însă peripeţiile ameninţă să-l facă pe Jack să regrete această vizită, el fiind din ce în ce mai convins că Greg nu este chiar este cel mai potrivit bărbat pentru scumpa sa fiică.

Urmăreşte online filmul Meet the Fockers (Doi cuscri de coşmar), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.
server 1

server 2

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)