Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Mr. & Mrs. Smith (2005) online subtitrat
  Mr. & Mrs. Smith (2005) online subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Mr. & Mrs. Smith 2005 (Domnul și Doamna Smith), film online DVDRip, subtitrat în Română

John (Brad Pitt) şi Jane Smith (Angelina Jolie) se află la o şedinţă de consiliere maritală şi răspund la nişte întrebări adresate de consilier. Cei doi sunt căsătoriţi de „cinci sau şase ani”, dar problema din căsnicia lor a apărut deoarece nici nu-şi mai amintesc ultima oară când au făcut dragoste. Ei povestesc apoi cum s-au întâlnit pentru prima oară în Bogota, Columbia, atunci când amândoi fugeau de autorităţile columbiene; cum autorităţile căutau turişti care călătoreau singuri, ei au susţinut că sunt împreună pentru a evita să fie interogaţi. După aceea, s-au îndrăgostit imediat şi au ajuns să se căsătorească.

În realitate, însă, cei doi sunt amândoi asasini profesionişti care lucrează pentru diferite firme, ambii fiind cei mai buni în domeniul lor. Fiecare dintre ei îşi ascunde adevărata meserie faţă de celălalt. Sub aceste poveşti de acoperire, John şi Jane contrabalansează aparent banalul mariaj – pe care ambii îl găsesc după câţiva ani ca fiind sufocant – cu munca lor secretă. Atunci când amândoi primesc misiunea de-al ucide pe prizonierul DIA Benjamin „The Tank” Danz (Adam Brody) în timpul unui transfer, ei se „lovesc” unul de altul şi misiunea devine un eşec. După ce firmele lor află că misiunea a eşuat, ei primesc sarcina de-a se descoperi şi ucide unul pe celălalt.

După câteva tentative reciproce de asasinare, alimentate de un sentiment reciproc de trădare, conflictul lor atinge punctul culminant atunci când se luptă acasă cu arme de foc şi luptă corp-la-corp. În cele din urmă, cei doi ajung la concluzia că dragostea lor este mai puternică decât ura, iar parteneriatul lor este curând ameninţat de angajatorii care hotărăsc să-i elimine pe amândoi.

Urmărește online filmul Mr. & Mrs. Smith 2005 (Domnul și Doamna Smith), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)