Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Multiplicity (1996) - filme online subtitrat in romana hd
  Multiplicity (1996) – filme online subtitrat in romana hd
Categorie : , , ,
Vizioneaza Online

Multiplicity 1996 (Un bărbat multiplicat), film online HD subtitrat în Română

Doug Kinney (Michael Keaton) este un muncitor în construcţii din Los Angeles al cărui loc de muncă îi perturbează frecvent viaţa de familie. Când are de realizat un laborator de ştiinţă, Doug se întâlneşte cu Dr. Leeds (Harris Yulin), un om de ştiinţă care a dezvoltat o modalitate de-a clona oamenii cu succes şi pentru a-i demonstra că funcţionează bine, Leeds îi prezintă propria lui clonă. Omul de ştiinţă, înţelegând strădaniile lui Doug, îi permite acestuia să-şi facă o clonă care să-i ţină locul la muncă în timp ce el stă cu familia.

Clona, pe care o denumesc simplu „Doi”, are toate amintirile şi cunoştinţele lui Doug, dar este mult prea încrezătoare faţă de „original”. Cu toate că aceasta clonă pare să fie un vis devenit realitate, în timp ce stă de vorbă cu soţia lui, Laura (Andie MacDowell), la un restaurant, el descoperă că Doi are la rândul său o întâlnire în oraş. Doug începe să realizeze că o clonă nu e chiar cea mai bună idee şi îşi face griji să nu fie expusă clona lui.

În cele din urmă, după el se mai fac încă două clone. „Trei” este total opusul lui „Doi”, având o personalitate foarte sensibilă şi atentă. El este mai mult ca o casnică, ştiind să gătească foarte bine şi să aibă grijă de casă, spre disperarea lui „Doi”. „Patru”, pe de altă parte, care a fost clonată după „Doi”, are mentalitatea unui copil mult prea curios. Din păcate, deoarece este clona unei clone, IQ-ul său este mult mai scăzut decât al predecesorilor săi, iar defectele de personalitate sunt mai pronunţate.

Urmăreşte online filmul Multiplicity 1996 (Un bărbat multiplicat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)