Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Mysterious Skin - Misterele tineretii, online subtitrat in Romana
  Mysterious Skin – Misterele tineretii, online subtitrat in Romana
Categorie :
Vizioneaza Online

Născuţi în anul 1972, în Kansas, puştii în vârstă de opt ani, Neil McCormick şi Brian Lackey, sunt abuzaţi sexual de către antrenorul lor de baseball. Amândoi băieţi sunt ţintele abuzului din cauza faptului că fiecare dintre ei provine din familii disfuncţionale. Mama lui Neil, Ellen, este neglijenţă faţă de el şi e mai preocupată de lungul şir de iubiţi pe care-i schimbă frecvent, iar părinţii lui Brian se află în pragul divorţului. Neil a prezentat predispoziţie la homosexualitate de la o vârstă fragedă.

El a fost fascinat de fotomodelele masculine prezente în revista Playgirl pe care o cumpăra mama lui. El interpretează abuzul antrenorului sau ca pe o iniţiere în sexualitate şi devine foarte activ, fiind atras în mod special de bărbaţi mai în vârstă. Neil începe să se prostitueze de la vârsta de 15 ani. În cele din urmă, el pleacă de acasă şi se implică în mai multe activităţi infracţionale mărunte şi prostituându-se în New York. Prietena lui, Wendy, ce are sentimente neîmpărtăşite faţă de el, îl consideră lipsit de suflet, dar şi o gaură neagră în care te afunzi.

Neil începe să prezinte o latură de compasiune mai ales atunci când se întâlneşte cu un bărbat ce urmează să moară din cauza bolii SIDA de care suferă şi care dorea doar să simtă atingerea cuiva. Întâlnirea celor doi îl face pe Neil să renunţe la a se mai prostitua şi să îşi ia o slujbă decentă pentru a-şi duce traiul. Într-o zi, pe când se întorcea acasă, el este păcălit de un bărbat masiv să îl ducă până acasă, iar acesta îl face să consume cocaină, îl bate şi îl violează.

Urmăreşte online filmul Mysterious Skin 2004 (Misterele tinereţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)