Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Neighbors 2: Sorority Rising (2016) Online Subtitrat
  Neighbors 2: Sorority Rising (2016) Online Subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Neighbors 2: Sorority Rising online subtitrat in romana este un film de comedie despre Mac şi Kelly Radner sunt fericiţi: al doilea lor copil urmează să vină pe lume. Acum, sunt mai pregătiţi ca niciodată să facă mişcarea finală spre lumea adultă, să se mute în suburbii. Însă, nu le vine să creadă când, după mutare, află că vecinii lor sunt… membrii unei fraţii, mai scăpată de sub control decât cea condusă de Teddy. Sătule de sistemul restrictiv al şcolii în care învaţă, domnişoarele aparţinând frăţiei Kappa Nu au decis să ocupe o casă în care să facă ceea ce îşi doresc. Când Shelby şi prietenele sale, Beth şi Nora găsesc locul perfect, în afara campusului, sunt sigure că se vor distra pe cinste. Pentru a le determina să plece, Mac şi Kelly apelează la o armă secretă, Teddy.

 

Deocamdată, filmul online Neighbors 2: Sorority Rising 2016 nu este disponibil spre vizionare, dar va fi postat de îndată ce se va putea. Premiera urmează a avea loc în data de 20 mai, 2016. Până atunci, puteţi urmări trailerul oficial.

Deocamdată, filmul online Neighbors 2: Sorority Rising 2016 nu este disponibil spre vizionare, dar va rugam sa viziona-ti prima parte din film Neighbors (2014).

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)