Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Never Been Kissed 1999, online subtitrat 720p
  Never Been Kissed 1999, online subtitrat 720p

Josie Geller (Drew Barrymore) este o editoare nesigură ce lucrează la publicaţia Chicago Sun-Times şi nu a avut niciodată o relaţie adevărată. Într-o zi, superiorul ei Rigfort (Garry Marshall) o pune să facă un reportaj la un liceu care să ajute părinţii să devină mai conştienţi de vieţile copiilor lor, iar pentru reportajul acesta ea trebuie să meargă sub acoperire. Prima ei zi de la liceul South Glen este una teribil de neplăcută. Ea revine la persoana tocilară care i-a ruinat viaţa în liceu.

De asemenea, ea are şi o întâlnire nefericită cu trei fete populare cu nasul pe sus şi cu Guy Perkins (Jeremy jordan), cel mai popular şi atrăgător băiat din liceu. Josie îşi pierde speranţa, dar îşi revine atunci când un tocilar cu suflet bun pe nume Aldys (Leelee Sobieski) se împrieteneşte cu ea. Aldys, care nu are deloc o părere bună despre Guy şi gaşca lui, o invita pe Josie să se alăture grupului de studenţi inteligenţi denumit The Denominators.

Josie se îndrăgosteşte de profesorul de Engleză, Sam Coulson (Michael Vartan), şi devine cea mai bună studentă de la cursurile sale. Într-o noapte când se întorcea acasă împreună cu Aldys, Josie se întâlneşte cu Guy şi gaşca sa la un bar local unde minorii consuma băuturi alcoolice fără niciun stres. Superiorul ei începe să îşi piardă răbdarea cu Josie după ce un ziar rival publică înaintea lor o poveste despre barul respectiv şi îi cere să se împrietenească mai mult cu studenţii populari. El aranjează ca Josie să poarte o cameră ascunsă şi curând întregul birou devine obsedat de ea.

Urmăreşte online filmul Never Been Kissed 1999 (Un sărut adevarat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)