Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Next 2007, online subtitrat în Română
  Next 2007, online subtitrat în Română
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Next 2007 (Capcana viitorului), film online DVDRip, subtitrat în Română

Cris Johnson (Nicolas Cage) are capacitatea de-a vedea viitorul. Totuşi, el nu poate vedea cu mai mult de două minute înainte, excepţie făcând o viziune pe care a avut-o cândva cu o femeie ce intra într-un restaurant. Neştiind niciun alt detaliu în afara orei exacte, el merge în fiecare zi la acel restaurant, la ora 08:09, pentru a aştepta sosirea ei. El îşi câştigă existenţa lucrând ca magician în Las Vegas şi îşi rotunjeşte veniturile cu ajutorul jocurilor de noroc folosindu-se de puterile sale pentru a câştiga. Cris atrage atenţia agentului FBI Callie Ferris (Julianne Moore), care şi-a dat seama de abilităţile sale şi doreşte s-o ajute pentru a opri teroriştii să detoneze o bombă nucleară.

Înainte de a-l putea aborda pe Cris, jocul său atrage atenţia şi agenţilor de securitate ai cazinoului. Folosindu-şi abilităţile, el îi fentează atât pe ei cât şi poliţia din Las Vegas. Ferris îl urmăreşte pe Cris la el acasă, dar este din nou păcălită deoarece a văzut-o dinainte venind. În dimineaţa următoare, Cris se află din nou la restaurant la ora cu pricina şi o vede pe Liz Cooper (Jessica Biel), femeia din viziunea sa. În cele din urmă se pare el nu doar poate vedea viitorul ci poate vedea şi cum acţiunile sale afectează viitorul.

Ştiind că Liz se îndreaptă spre Flagstaff, Arizona, Cris o convinge să-l ia şi pe el pretinzând că merge într-acolo. Ferris îi urmăreşte, iar teroriştii hotărăsc să-l ucidă. Datorită unor evenimente favorabile lui Cris, el şi Liz ajung să petreacă noaptea la un motel. Acolo, Ferris o abordează pe Liz şi îi spune despre Cris că este un sociopat periculos, cerându-i să-l drogheze pentru a-l putea aresta într-un mod paşnic.

Urmărește online filmul Next 2007 (Capcana viitorului), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)