Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Nobody’s Fool 1994, filme online 720p, subtitrat în Română
  Nobody’s Fool 1994, filme online 720p, subtitrat în Română
Categorie : ,
Vizioneaza Online

Nobody’s Fool 1994 (Prostul nimănui), film online HD, subtitrat în Română

Donald „Sully” Sullivan (Paul Newman) este un escroc bătrân, dar încă în vervă care duce o viaţă liniştită într-un sat din statul New York. El munceşte ca liber profesionist în domeniul construcţiilor, de obicei având alături un prieten pe nume Rub. El intră deseori în conflicte cu un contractor local pe nume Carl Roebuck (Bruce Willis), dându-l în judecată cu fiecare ocazie din cauza neplăţii salariilor sau disabilităţilor. Avocatul lui Sully, Wirf, este foarte nepriceput şi cazurile sale sunt respinse în mod repetat de instanţă.

Pentru a-l enerva pe acesta, Sully flirtează cu soţia lui Carl, Toby (Melanie Griffith), cu fiecare ocazie pe care o găseşte, iar aceasta se bucură de atenţia primită. El merge regulat la Salonul Iron Horse unde bea şi joacă diverse jocuri cu Wirf, Carl, Rub şi şeriful local. Între Carl şi Sully continuă un joc de-a şoarecele şi pisica, iar Sully îi fură de mai multe ori freza de zăpadă a lui Carl, iar acesta o recuperează de fiecare dată.

Sully locuieşte cu chirie la bătrâna doamnă Beryl (Jessica Tandy) al cărei fiu bancher, Clive (Josef Sommer), o îndeamnă să îl dea afară şi să vândă casa. Complicaţiile din propria familie a lui Sully se dezvoltă pentru el atunci când este vizitat de Peter (DylanWalsh), băiatul său înstrăinat care este un profesor fără serviciu şi nu se mai înţelege cu soţia sa. În timp ce relaţia dintre tată şi fiu este reconstruită, Sully începe una nouă împreună cu nepotul său, Will (Alexander Goodwin). Prezenţa zilnică a lui Peter nu-i prea convine lui Rub, însă Sully îi spune că deşi Peter îi este copil, el îi va fi mereu cel mai bun prieten.

Urmărește online filmul Nobody’s Fool 1994 (Prostul nimănui), cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)