Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

One Night with the King (2006), online subtitrat in romana
  One Night with the King (2006), online subtitrat in romana
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

One Night with the King 2006 (O noapte cu regele), film online HD, subtitrat în Română

Acţiunea filmului se desfăşoară în Susa, Persia (Iranul de azi). Regele Xerxes (Luke Goss) ţine un ospăţ mare pentru toţi oamenii care participă la sărbătoarea sa. Hadassah (Tiffany Dupont) – protagonista principală – tânjeşte să meargă la Ierusalim pentru a vizita Tărâmul Sfânt şi se pregăteşte să plece cu o caravană alături de un prieten pe nume Jesse. Ei se opresc pe la festinul Regelui dat înainte de plecarea sa la război pentru a răzbuna moartea tatălui său. Hadassah şi Jesse văd cum Regele o cheamă pe Regina Vashti.

Regina Vashti a fost împotriva acestui război, ea dorind ca Regele să îşi dezvolte regatul în schimb. Şi ea ţine un festin, dar ca un protest faţă de război. Când Regele o cheamă la festinul lui, ea refuză şi spune că este o regină şi nu-şi va călca peste mândrie. Din cauza asta, Regele este sfătuit să o exileze şi să-şi aleagă o regină mai vrednică. Toate femeile virgine din Susa sunt aduse pentru ca Xerxes să-şi poată alege o nouă regină pe care s-o lase în urmă să ţină regatul unit.

La comanda tatălui ei adoptiv, care a fost scribul regelui în palat, Hadassah nu îşi dezvăluie identitatea sau rădăcinile şi îşi schimbă numele în Esther. Ea este luată alaturi de restul fetelor alese şi aranjată frumos pentru a se prezenta cât mai bine în faţa regelui. În timpul pregătirilor, cel care se ocupă de fete, Hegai, descoperă că Esther ştie să citească şi o ascultă când le citeşte celorlalte concurente. El îi admiră curajul fetei şi mai târziu în acea noapte o duce la Xerxes pentru a-i citi şi lui.

Urmăreşte online filmul One Night with the King 2006 (O noapte cu regele), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)