Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Pantera Roz 2 (2006), online subtitrat în Română
  Pantera Roz 2 (2006), online subtitrat în Română
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

The Pink Panther 2 2009 (Pantera Roz 2), film online HD, subtitrat în Română

Atunci când un mare hoţ, „Tornada”, începe să fure artefacte nepreţuite din mai multe oraşe de pe glob, Guvernul Francez alcătuieşte o echipă ideală formată din detectivi amatori pentru a rezolva cazul. Inspectorul Clouseau (Steve Martin) este repartizat din nou de Inspectorul Şef Dreyfus să se alăture echipei ideale din Japonia, locul celei mai recente lovituri a „Tornadei”. La aeroport, pe când se pregăteşte să plece din Franţa, apare vestea cum că diamantul Pantera Roz a fost furat din nou.

Clouseau se duce la locul infracţiunii, acolo unde se află deja ceilalţi membri ai echipei ideale, Inspectorul Pepperidge (din Marea Britanie), Vincenzo (Italia), Kenji (un specialist în electronică din Japonia) şi Sonia (o cercetătoare şi expertă în criminalistică din India). Ei pleacă la Roma pentru a investiga un negustor de pe piaţa neagra, Alonso Avellaneda, care face afaceri cu Tornada. Presupunând că el este Tornada, echipa ideală îl interoghează în timp ce Clouseau se furişează şi încearcă să obţină informaţii pe alte căi decât cele clasice.

Mai târziu în acea noapte, Clouseau şi partenerul lui, Ponton (Jean Reno), îl spionează pe Avellaneda, folosind nişte aparaturi pe care le-au plantat mai devreme. Din păcate, misiunea lor este compromisă atunci când îi vede pe Vincenzo şi iubita lui Clouseau, Nicole, împreună la un restaurant. Deoarece i s-a interzis accesul din cauza unor incidente provocate cu câţiva ani în urmă, Clouseau este nevoit să se deghizeze pentru a intra în restaurant şi a muta aparatura la masa lui Nicole. În acelaşi timp, Tornada efectuează cu succes un alt jaf, ceea ce face ca opinia publică să-şi îndrepte furia spre echipa ideală pentru proastele rezultate obţinute până acum.

Urmăreşte online filmul The Pink Panther 2 2009 (Pantera Roz 2), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)