Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Pixels : O aventura digitala (2015) Online Subtitrat
  Pixels : O aventura digitala (2015) Online Subtitrat
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

În vara anului 1982, tinerii Sam Brenner şi Will Cooper joacă arcade, iar talentul deosebit al lui Brenner îl conduce spre Campionatul Mondial de Jocuri Arcade. Cu ocazia evenimentului, MC-ul anunţă toată lumea că vor lansa o capsulă a timpului în spaţiu în interiorul căreia se vor afla mai multe elemente din cultura acelor vremuri. Brenner şi Cooper fac cunoştinţă cu Ludlow Lamonsoff, un puştan ciudat, dar genial, care e îndrăgostit de un personaj din joc.

În 2015, Brenner (Adam Sandler) lucrează pentru o companie care instalează software. Cooper a ajuns Preşedintele Americii şi e luat la mişto frecvent de media pentru că n-a reuşit să citească aşa cum trebuie în timpul unei ore la grădiniţă şi a ţipat la o fată. În Guam, o bază militară captează un semnal ameninţător provenit din spaţiu. Forme de viaţă extraterestre bazate pe designul jocului Galaga sosesc pe Pământ şi dezvoltă un atac virulent asupra oamenilor şi oraşelor întregi. Soldaţii încearcă să riposteze, dar sunt eliminaţi cu uşurinţă.

Brenner este sunat apoi de Cooper care-i cere să se ducă la el la Casa Albă cât mai curând. Cooper îl duce în Biroul Oval unde îi arată extratereştrii Galaga atacând Pământul. Se pare că aceste creaturi au interpretat în mod greşit acele imagini din capsula timpului trimisă în urmă cu mai multe decenii în spaţiu şi au considerat-o ca fiind o declaraţie de război, astfel că au construit maşinării de luptă care să imite personajele din joc şi au venit spre planeta noastră cu scopul de-a ne extermina. Brenner şi colegii lui experţi în jocuri arcade sunt singurele speranţe de-a respinge atacurile invadatorilor neobişnuiţi.

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)