Cele mai noi filme, la cea mai buna calitate. Online, HD 720p, 1080p, Subtitrate Gratis 2016 !

Planet Terror – Planeta terorii 2007 Online Subtitrat in Română
  Planet Terror – Planeta terorii 2007 Online Subtitrat in Română
Categorie : , ,
Vizioneaza Online

Planet Terror – Planeta terorii 2007, film online HD, subtitrat în Română

În Texasul rural, dansatoarea Cherry Darling (Rose McGowan) hotărăşte să renunţe la locul ei de muncă prost plătit şi să-şi găşească o altă ocupaţie. Ea dă peste misteriosul ei fost iubit, El Wray (Freddy Rodriguez) la un restaurant deţinut de J.T. Hague (Jeff Fahey) şi de fratele lui şerif (Michael Biehn). Între timp, un grup de oficiali de la o bază militară din apropiere, condus de locotenentul Muldoon (Bruce Willis), realizează o afacere cu un inginer chimic pe nume Abby (Naveen Andrews), iar proiectul primeşte numele de cod „Proiectul Teroarei”.

Când Muldon află că Abby are un surplus din materia chimică pe care şi-o doreşte, el încearcă să-l ia ostatic pe Abby, însă acesta eliberează în aer gazul chimic intenţionat. Gazul ajunge în oraş şi transformă cea mai mare parte din oameni în nişte psihopaţi deformaţi însetaţi de sânge. Localnicii infectaţi sunt trataţi de către sinistrul Dr. William Block (Josh Brolin) şi de nefericita anestezistă bisexuală care-i este soţie, Dakota (Marley Shelton).

Mai multe atacuri la întâmplare venite din partea creaturilor încep să se producă pe autostradă, făcând ca El Wray, împreună cu Cherry, să aibă parte de un accident de maşină. În haosul ce se iveşte, Cherry îşi pierde un picior. El Wray este reţinut de Şeriful Hague pe baza unor întâmplări din trecut, însă pe măsură ce oamenii continuă să se transforme în zombie, el fuge de la secţia de poliţie şi se duce la Cherry pentru a o lua dintr-un spital unde era îngrijită de Dr. Block.

Urmăreşte online filmul Planet Terror – Planeta terorii 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

loading...

Lipseste filmul? Lasa-ne un mesaj in formularul de mai jos!

Filmul nu se incarca? Da play la film si apoi pauza, asteapta cateva minute pentru a se incarca putin.

Filmul se blocheaza sau se termina brusc? Apasa aici pentru a da un refresh la pagina.

Recomandam sa verificati viteza de download inainte de a viziona un film online.

  Spune-ne parerea ta? (Pentru ca parerea ta conteaza)